Ana SayfaÜnlülerMehmet Aslantuğ'dan Eşi Arzum Onan'a Yine Çok Romantik Bir Kutlama..

İlgili Postlar

Mehmet Aslantuğ’dan Eşi Arzum Onan’a Yine Çok Romantik Bir Kutlama..

Magazin dünyasının her daim parmakla gösterilen çiftlerinden biri olan yakışıklı oyuncu Mehmet Aslantuğ ve güzel oyuncu Arzum Onan, her zaman olduğu yine çok romantiklerdi. Güzel oyuncu 47 yaşına girerken, doğum gününde 26 senelik eşi Mehmet Aslantuğ’dan oldukça romantik bir sosyal medya paylaşımı geldi. Mehmet Aslantuğ neler neler döktürdü.. İşte Detaylar..

Mehmet Aslantuğ Hakkında Ortaya Atılan Şok Edici İddialar

Mehmet Aslantuğ’dan Eşi Arzum Onan’a Yine Çok Romantik Bir Kutlama..

Başarılı oyuncu Mehmet Aslantuğ, aynı zamanda meslektaşı olan eşi Arzum Onan ile 1996 senesinde dünya evine girmişlerdi. Ünlü ikili, oğulları Can Aslantuğ’u ise 2000 senesinde kucaklarına alarak ilk defa anne baba olma duygusunu tatmışlardı. Yakışıklı oyuncu, eşi Arzum Onan’ın bu yıl 47.yaşını kutlamak için yayınladığı romantik bir paylaşım ile sosyal medyaya resmen damgasını vurdu..

Mehmet Aslantuğ Kimdir?

Arzum Onan Kimdir?

Mehmet Aslantuğ, güzel eşinin, seneler öncesine ait bir pozuna, kalemi eline alarak yadığı duygusal ifadeler, takipçilerinden ise tam not aldı. İşte Yakışıklı oyuncunun, güzel eşinin 47. yaşını kutladığı sosyal medya paylaşımı…

 

“….İyi ki Doğdun da İyi ki Bu Sevdanın Elinden Tuttun”

“Mayıs 1994 kokuluydu ama çekingen, tutuk ve saygılı bir sabahtı. Ne dil tamahkardı elbet, ne de beden… Zordu şüphesiz eğip bükmeden, aşkı kendi üslubunca tariflemek. Pek anlatabildim sayılmazdı, anlaşılamadım da zira…..

….Görece büyüktüm ama mümkündü birlikte yeniden büyümek. Ve vatan bilmekten asla yorulmayacağımız bu kadim toprakların hüznünü acımız, neşesini coşkumuz kılacaktık. Birlikte çeyrek yüzyılı geride bıraktık işte. Seninle ağlayıp, seninle gülmek, kucağımızda bir Can’la bu günlere el ele yürümek çok başkaydı gülüm… İyi ki doğdun da iyi ki bu sevdanın elinden tuttun….”

Arzum Onan’dan Mehmet Aslantuğ’a Destek

İşte O Paylaşım;

Mehmet Aslantuğ'un Arzum Onan Doğum Günü Paylaşımı
Mehmet Aslantuğ’un Arzum Onan Doğum Günü Paylaşımı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler