Ana SayfaDedikoduArzum Onan'dan Mehmet Aslantuğ'a Destek

İlgili Postlar

Arzum Onan’dan Mehmet Aslantuğ’a Destek

Eski oyuncu Şehriban Emirli’in Mehmet Aslantuğ hakkındaki şoke eden iddiaları gündeme bomba gibi düştü.  Arzum Onan’dan Mehmet Aslantuğ’a destek geldi. Mehmet Aslantuğ hakkındaki iddialar karşında sosyal medya hesabından açıklama yaptı. İşte skandal olayın detayları;

“İki Kez Çocuk Aldırdım”

Eski oyuncu Şehriban Emirli’in Mehmet Aslantuğ hakkındaki iddiaları herkesi şaşkına çevirdi. Mehmet Aslantuğ ile geçmişte ilişki yaşadıklarını söyleyen Şehriban Emirli, Mehmet Aslantuğ’un zorlamasıyla iki defa merdiven altı kürtaj olduğunu ve bu yüzden bir daha çocuk sahibi olamadığını iddia etti. Alantuğ ile 18 aynı filmde oynayarak tanıştıklarını iddia eden Emirli, Aslantuğ ile tutkulu bir aşk yaşadıklarını ve iki kez hamile kaldığını iddia etti. Emirli ilk bebeklerini 3 aylık hamileyken o yıllarda yasal olmamasına rağmen Mehmet Aslantuğ’un ısrarı ve baskısı sonunda aldırdığını ileri sürdü. Bir süre sonra yeniden hamile kaldığını öne süren Emirli o dönem doktorun “Bu bir cinayet olur. Bebek artık 5 aylık. Ayrıca anne operasyon sırasında hayatını kaybedebilir, anne adayı ömür boyu bir daha hamile kalamayabilir” dediğini ancak yine de Aslantuğ’un çocuğu aldırttığını iddia etti.

Mehmet Aslantuğ’un Oğlu Babasının Yolundan Gidecek!

Mehmet Aslantuğ’dan Sert Yanıt

Bu iddialar ardından “Bir daha hiç hamile kalamadım. Yaşadığım evlilik bu yüzden bitti” diyen Emirli’ye Mehmet Aslantuğ‘dan çok sert yanıt geldi. Aslantuğ sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla “Çok yazık! 33 yıl önce bir film seti arkadaşlığı ‘hayat arkadaşlığı’diye tariflenip asılsız ithamlarla gündem yaratma aç gözlülüğüne yelteniyor!” dedi.

Mehmet Aslantuğ Kimdir?

Arzum Onan’dan Mehmet Aslantuğ’a Destek

Hakkında çıkan iddialarla şaşkına dönen Mehmet Aslantuğ’a en büyük destek 26 senelik eşi Arzum Onan‘dan geldi. Sosyal medya hesabından Mehmet Aslantuğ ile birlikte bir fotoğraf paylaşan Arzum Onan, fotoğrafın altına “26 yıldır bana yaşattığın her bir saat için teşekkür ederim yüreği güzel sevgili” notunu düştü.

Arzum Onan Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler