Ana SayfaDedikoduMehmet Ali Erbil'den Yıllar Sonra Gelen Emel Sayın İtirafı

İlgili Postlar

Mehmet Ali Erbil’den Yıllar Sonra Gelen Emel Sayın İtirafı

Sabah saatlerinde TV’de yayımlanan bir magazin programına konuk olan Mehmet Ali Erbil ağızları açık bırakan açıklamalar yaptı. Mehmet Ali Erbil’den yıllar sonra gelen Emel Sayın itirafı herkesi çok şaşırttı. İşte Erbil’in o açıklamaları;

“Yüce Tanrı Bana İkinci Şans Verdi”

Kaçış sendromu ile mücadele eden şovmen, sağlık durumu hakkında da “Denge sorunum var. Sol ayağımda hala geçmeyen problemler var. Yüce Tanrı bana ikinci bir şans verdi. Sevenlerime ve çocuklarıma beni bağışladı. Hayatım boyunca hiç yaş sorunum olmadı. Ben 13 yaşımda da olgundum. 60 yaşımda olduğum gibiydim. Hayat bana kendim olmayı öğretti. Duygusal olmayı öğrendim. Vicdanımın sesini dinledim. Allah’tan korktum ve kanunlara saygılı oldum. Hiç virgüllerim olmadı. Ne olursa olsun noktayı koyana kadar devam ettim” ifadelerini kullandı.

Mehmet Ali Erbil’in Uykusu Gelince Gitti!

“Eşimden Hiç Ayrılmayacağım Dedim Ama Olmadı”

Yurtta kaldığı günlerde her gece kendine sözler verdiğini ancak bunları yerine getiremediğini söyleyen şovmen, gözyaşlarına hakim olamadı. Duygusal anlar yaşayan Erbil, sözlerine şöyle devam etti: “Yaşadıklarımdan ve çektiklerimden, kendi çocuklarıma çektirmeyeceğim dedim. Eşimden hiç ayrılmayacağım dedim ama olmuyor işte. Yaşadıklarımdan sonra, o sözü tutmak benim reflekslerimin dışında gerçekleşti. Kendimi yine de suçlu hissetmiyorum. Hiçbir eşimi mağdur etmedim. Hiçbir eşime yüksek sesle bağırmadım.”

Mehmet Ali Erbil’den Yıllar Sonra Gelen Emel Sayın İtirafı

Mehmet Ali Erbil ve Emel Sayın, 2001-2002 yılları arasında yayımlanan ‘Aşkım Aşkım’ dizisinde başrolü paylaşmıştı.

Magazin programına konuk olan Mehmet Ali Erbil, Seren Serengil, “Daha önce hiç söylemediğin bir ilişkin oldu mu?” sorusu üzerine “Çok sevdiğim hala görüştüğüm, her zaman benim yanımda olan iyiliğimde kötülüğümde çok önemli bir dostum. Emel Sayın‘la üç ay kadar beraberdim. Emel Sayın hastane sürecinde beni hiç yalnız bırakmadı. Hiç kaybetmediğim, birlikte yaşadığım dostum ama neden ayrıldığımızı açıklayamam. ‘Aşkım Aşkım’ dizisinden çok önce olan bir ilişkiydi” açıklamasını yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler