Ana SayfaÜnlülerMehmet Ali Erbil'in Uykusu Gelince Gitti!

İlgili Postlar

Mehmet Ali Erbil’in Uykusu Gelince Gitti!

Sibel Can Belarus Minks şehrinde konser vererek, sevenleri ile bir araya geldi. Ünlü şarkıcıyı dinlemeye gelen isimler arasında Mehmet Ali Erbil’de vardı. Mehmet Ali Erbil’in iki yıl sonunda konser izlemek için dışarıya çıktığı öğrenilen bilgiler arasında.  Mehmet Ali Erbil geçirdiği sağlık problemleri yüzünden zor günler yaşamıştı. Bununla birlikte uzun bir süre yoğun bakımda kalmıştı. Yeni yeni sağlığına kavuşmaya çalışan Erbil, doktorunun verdiği programı birebir uyguluyor.  Bir süredir sağlık problemleri yaşayan Mehmet Ali Erbil Sibel Can konserini sağlık problemleri nedeniyle yarıda bırakmak zorunda kaldı.

Mehmet Ali Erbil'in uykusu geldi, Sibel Can konserini bıraktı

Mehmet Ali Erbil kimdir?

Mehmet Ali Erbil, Sibel Can konserine erken veda etti

Yaklaşık olarak Sibel Can konserine 1 saat boyunca katılım gösteren Erbil, bir süre sonra uyumak için konserden ayrılmak zorunda kaldı. Mehmet Ali Erbil müsaade isteyerek konserden çıkış yaptı. Uzun süredir tedavi gören Mehmet Ali Erbil sağlığına kavuşmak için doktorunun dediğini birebir uyguluyor. Bununla birlikte stresten de son derece uzak durmaya çalışarak, sağlıklı yaşamı benimsiyor.  Mehmet Ali Erbil son hali: MALİ taburcu oldu

Sibel Can Kimdir?

Belarus’ta Sahne Aldı

Sibel Can yaklaşık olarak iki saat boyunca sahne aldı, sevenleriyle buluşan Sibel Can büyük bir seyirci kitlesiyle karşılaştı. Mehmet Ali Erbil iki yıl sonra ilk defa bir konsere gelerek, Sibel Can dinlemeyi tercih etti. Mehmet Ali Erbil Sibel Can konserini uyku saatine uymak için yarıda bırakmak zorunda kaldı.

Sibel Can’ın konserlerini takip etmek için tıklayınız

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler