Ana SayfaDedikoduMehmet Ali Erbil'den Kerimcan'ı Kızdıracak Yorum!

İlgili Postlar

Mehmet Ali Erbil’den Kerimcan’ı Kızdıracak Yorum!

Mehmet Ali Erbil’den Kerimcan Durmaz’ı Kızdıracak Yorum!

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz geçtiğimiz günlerde Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdiği konser de yoğun ilgi görmüştü. Konuk olduğu bir programda bu konseri değerlendiren Mehmet Ali Erbil, Kerimcan Durmaz’ı kızdıracak yorumlarda bulundu. Kerimcan Durmaz’ın 3 bin 500 kişilik mekanı doldurmasını “Türkiye’de sanat bitmiştir” şeklinde yorumladı.

“Türkiye’de Sanat Bitmiştir!”

Bilindiği üzere sosyal medyada yoğun ilgi gören Kerimcan Durmaz sık sık gerek giyindiği, gerek uçakta yaşadıklarıyla magazin gündemine gelmekte. Kerimcan Durmaz, geçtiğimiz aylarda Bostancı Gösteri Merkezin’de bir konser verdi. Konseri yoğun ilgi gören Kerimcan Durmaz salonu tıka basa doldurup sevenlerine unutulmaz bir gün yaşattı.

Mehmet Ali Erbil konuk olduğu ‘Söylemezsem Olmaz’ programında Kerimcan Durmaz’ın bu konserini değerlendirdi. Mehmet Ali Erbil’den bu konuyu konuşurken Kerimcan Durmaz’ı kızdıracak bir yorum geldi. Kerimcan Durmaz’ın orayı doldurmasının altında başka bir şey olduğunu belirten Erbil, “Orayı doldurması kolay değil ama muhakak altında başka bir şey olduğunu sanıyorum. Yoksa insanlar sanat için Kerimcan’ın 3500 kişilik yerini doldurmaz. Dolduruyorsa da Türkiye’de sanat bitmiştir” dedi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler