Ana SayfaDedikoduİrem Derici'nin Hamile Mi? Paylaşımı Şok Etti!

İlgili Postlar

İrem Derici’nin Hamile Mi? Paylaşımı Şok Etti!

İrem Derici’nin Hamile Paylaşımı Olay Oldu!

Ünlü şarkıcı İrem Derici’nin sosyal medya paylaşımları güldürmeye devam ediyor. Sempatik ve komik tavırlarıyla herkesin beğenisi kazanan İrem Derici, sosyal medya hesabında da zaman zaman takipçilerini güldürecek paylaşımlarda bulunuyor. Klibi için karnına yastık koyan İrem Derici bu paylaşımıyla sosyal medyada yorum yağdı.

“6 Gün Kaldı! HADİ GEL!”

Son olarak alkollü olduğu sırada yaptıkları yüzünden herkesten özür dileyen İrem Derici onu görmeye alışık olduğumuz sempatik hallerine geri döndü. Ünlü şarkıcı takipçilerini trolledi. 14 Şubat’ta çıkacak olan şarkısı için klip çekimlerinden bir kare paylaşan İrem Derici takipçilerinin “oha sen ne zaman hamile kaldın” yorumlarına maruz kaldı. Yorum yapanlar sadece takipçileriyle de sınırlı kalmadı. İrem Derici’nin ünlü arkadaşları da çok yakıştırdıklarını içeren yorumlarda bulundu.

Bir sürü yorum alan İrem Derici çok geçmeden klibinden bir fotoğraf daha yayınlayarak açıklama kısmına,”Yahu sabahtan beri ne güldüm yorumlarınıza, çok tatlısınız! Lakin malum, yalnız bir kadınceğizim ben, her seferinde annelik istediğini dile getiren 5 gün sonra çıkacak olan şarkım “Hadi Gel” klip çekimlerinden bu fotoğraflar, söz&müzik cancağızım @muratinstanbul Ama çok mutlu oldum, epey yakıştırmışsınız bana anneliği… Ben karnımda yastıkla klip çekerken bile zorlandım, Allah bebeğini bekleyen tüm annelere güç versin. Gerçekten süper kahraman diye bir şey varsa onlar da annelerimiz! 5 gün sonra “HADİ GEL” sizlerle, ilk kez de o gün yani 14 Şubat’ta @mustafaceceli konserinde söyleyeceğim şarkıyı, eee aranjörü adam şarkının! @muratakcayphotography ellerine sağlık hocam, bütün fotoğraflar birbirinden güzel, darısı gerçeğine diyelim! ” dedi.

İrem Derici’nin Hamile Paylaşımı Olay Oldu!

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler