Ana SayfaDedikoduAlişan Eda Erol'a Aldığı Kolyenin Aynısını Yeni Sevgilisine de Aldı!

İlgili Postlar

Alişan Eda Erol’a Aldığı Kolyenin Aynısını Yeni Sevgilisine de Aldı!

Alişan Eda Erol’a Aldığı Kolyenin Aynısını Yeni Sevgilisine de Aldı!

Eda Erol ile evliliğin eşiğinden dönen Alişan, eski nişanlısına ‘A’ harfi olan bir kolye almıştı. Kısa süre içinde sürpriz olarak Buse Varol ile yeni aşka yelken açan Alişan yemek çıkışı görüntülendi. İkili kameralara konuşurken Buse Varol’un ‘A’ harfi olan kolyesi dikkatlerden kaçmadı. Alişan, eski nişanlısı Eda Erol’a aldığı kolyenin aynısını yeni sevgilisi Buse Varol’a da almış.

Eda Erol ve Buse Varol’a Aynı Kolye

Bilindiği üzere Alişan, geçtiğimiz aylarda Eda Erol ile bir ilişki yaşamış çift sürpriz bir şekilde nişanlanmıştı. Evlilik yolunda ilerleyen ve her fırsatta birbirlerini sevdiğinin altını çizen Alişan ve Eda Erol bir anda sürpriz bir şekilde ilişkilerine son vermişlerdi. Bu konuyla ilgili açıklamaları da “anlaşamayacağımızı anladık” olmuştu.

Aradan biraz zaman geçtikten sonra Alişan yeni projesi ‘Dostlar Mahallesi’ dizisine başladı. Sette rol arkadaşı olan Buse Varol ile yeni aşka yelken açan Alişan’ın kısa süre içinde evlenmek istediği de konuşuluyor. Buse Varol ve Alişan’ın aileleri de sık sık bir araya geliyor.

Geçtiğimiz günlerde balıkçıdan çıkan ikili ufak bir röportaj verirken gözler Buse Varol’un ‘A’ harfi olan kolyesine takıldı.Bu kolye kısa süre içinde sosyal meydaya düştü. Alişan, Eda Erol’a aldığı kolyenin aynısından yeni sevgilisi Buse Varol’a almış. İkili kolye piştisi olunca bu durum sosyal medya kullanıcıları tarafından dalga konusu oldu.

Buse Varol’un Kolyesi:

Eda Erol’un Kolyesi:

Alişan Eda Erol'a Aldığı Kolyenin Aynısını Yeni Sevgilisine de Aldı!
Alişan Eda Erol’a Aldığı Kolyenin Aynısını Yeni Sevgilisine de Aldı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler