Ana SayfaDedikoduEser Yenenler, kameralara aşkını ilan etti!

İlgili Postlar

Eser Yenenler, kameralara aşkını ilan etti!

Sık sık çapkınlık haberleri ile gündeme gelen Eser Yenenler’den yeni aşk müjdesi! Yenenler, kameralar önünde yen aşkını ilan etti. “Ciddi düşünüyoruz” Detaylar haberimizde…

Eser Yenenler aradığı aşkı buldu

Ünlü oyuncu Eser Yenenler, uzun zamandır çapkınlık haberleri ile gündeme gelmiyordu. Eski zamanlarda sık sık çapkınlık turunda haberleri çıkan Eser Yenenler, sonunda aradığı aşkı buldu.

İki aydır birlikteyiz, çok mutluyuz. her şey çok güzel

Bir parti çıkışında Eser Yenenler basın mensuplarının yakın markajına alındı. Yenenler’den önce mekandan çıkan bir güzel, basın mensuplarından yüzünü güzlemek için yoğun çaba sarf etti. Güzel kadının ardından mekandan çıkan Eser Yenenler’e “Hanımefendi sevgiliniz mi?” diye soruldu. Ünlü oyuncu, bu soruya açıkça “Evet. 2 aydır birlikteyiz. Çok mutlu bir aşk yaşıyoruz. Ciddi bir ilişkimiz var. Madem sordunuz, açıklamak ilk size nasip olsun. Buraya birlikte geldik, birlikte dönüyoruz. Çok güzel her şey.” şeklinde yanıt verdi.

Eser Yenenler evlilik teklifi edecek mi?

Yenenler, aşk açıklamasının ardından hemen evlilik teklifi gündeme gelince “Hemen demeyelim ama mutluyuz yani, inşallah evliliğe gider. Yani öyleyiz, çok mutluyuz. Arda (Turan) evlilik teklifini etmiş, artık kısmet bize. Biz de bir gün teklif ederiz inşallah.” şeklinde açıklama yaparak yanıt verdi.

Sevgililer gününde açıklayacaktı

Ünlü oyuncu Eser Yenenler, sevgilisini ilk kez 14 Şubat günü herkese göstermeyi planladığını ifade ederken, aslında ilk başta sevgili olduklarını o gün açıklamayı düşündüklerini, ancak basın mensuplarının kendisini yakalamasından dolayı bu şekilde olduğunu ifade etti.

Sevgilisinin ismini sır gibi saklıyor

Sevgilisinin ismi sorulan sempatik oyuncu Eser Yenenler, sohbeti kısa kesip daha fazla bilgi vermemek için “Instagram!da söyleriz” dedi. Yenenler, sevgililer gününe kadar yeni aşkının ismini sır gibi saklıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler