Ana SayfaDedikoduMehmet Ali Erbil’ den Hamileyim Diyen Genç Kadına Cevap Geçikmedi

İlgili Postlar

Mehmet Ali Erbil’ den Hamileyim Diyen Genç Kadına Cevap Geçikmedi

Mehmet Ali Erbil’ den Hamileyim Diyen Genç Kadına Cevap Gecikmedi

Mehmet Ali Erbil’ den hamile kaldığını öne süren Nevin Hanım, “Mehmet Ali hasta ve yaşlıydı. Hamile kalacağıma ihtimal vermedim” dedi. 61 yaşındaki şovmen, “Benden 260 bin TL değerinde ikinci el araba istedi. 2-3 kere görüştüğüm insandan nasıl çocuk sahibi olabilirim?” karşılığını verdi.

“KONUŞMAM”

3 çocuk babası Erbil, hamilelik sorularını, “Özel hayatım hakkında yorum yapmayacağım” diyerek geçiştirdi.

ERBİL: BENDEN ARABA İSTEDİ

Şarkıcı Nevin’den önce yayına bağlanan ünlü şovmen ise “Aileye çok önem veririm. Bir çocuk iki insanın sevgisinden oluşur, böyle bir şey yok ortada. 2-3 kere görüştüğüm insandan nasıl çocuk sahibi olabilirim? Çocuklarımı sevgiyle büyüttüm. Daha önceki çocuklarım seviden doğmuş parçalarım. Nevin Hanım benden ikinci el araba istedi. Arabanın 260 bin TL fiyatı vardı. Nevin hamileliği sonlandırdı” şeklinde konuştu.

“ÇOCUĞU ALDIRDIM”

Nevin, Star TV’de yayınlanan ‘Duymayan Kalmasın’ programında çoçuğu aldırdığını açıkladı. Canlı yayına telefonla bağlanan 27 yaşındaki şarkıcı, “Kozyatağı’ nda özel bir muayenede çoçuğu aldırdım. Çocuğu aldırmaya Mustafa Erbil ve yakın arkadaşıyla gittim. Bu benim ilk hamileliğim. Onu sevdiğim için cocuğumu doğurmak istedim. Tek kırıldığım nokta ‘3 gün görüştüğüm insan’ demesiydi. Biz 2-3 kere görüşmedik, 3 aydır birlikteyiz.  Bana ‘Hastayım, iyi değilim, çocuk sakat olabilir’ dedi. Bu yüzden çocuğu aldırdım. Mehmet Ali Erbil vicdansızlık yapıyor” dedi.

Ondan en ufak bir şey istemedim. Araba istediğim haberi yalan. Şu an mağdur durumdayım. Yakın arkadaşı, 35 bin TL olan kiramı vereceğini söyledi. Ben de ’30 bin yeter bana’ dedim. Sonra benimle çok görüşememeye başladı. (Mehmet Ali’ nin yeni sevgilisi) haberleri çıkınca, ‘Yeni sevgili yapmışsın. Bana ikinci el araba al’ dedim. ‘Durumum yok’ yanıtını verdi, ben de üstelemedim. Çocuğu aldırdıktan sonra çantama 5 bin dolar attılar ve beni bir daha arayıp sormadılar” ifadelerini kullandı.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler