Ana SayfaDedikoduMehmet Ali Erbil'den çocuk aldıran sevgilisinden olay açıklamalar: Çantama 5 bin dolar...

İlgili Postlar

Mehmet Ali Erbil’den çocuk aldıran sevgilisinden olay açıklamalar: Çantama 5 bin dolar koydular

Mehmet Ali Erbil’den hamile kalıp çocuk aldıran sevgilisi Nevin hanım çarpıcı açıklamalarda bulundu. Nevin hanım, “Ben hamileliğimi sonlandırdığım zaman, çantama 5 bin dolar koyup yolladılar.” dedi. İşte detaylar…

Geçtiğimiz haftalarda ünlü şovmen ve oyuncu Mehmet Ali Erbil ile bir otel çıkışında basın mensuplarının objektifine yakalanan 27 yaşındaki sevgilisi Nevin hanımın, Erbil’den hamile olduğunun ortaya çıkmasının yankıları hala daha sürüyor.

Mehmet Ali Erbil’den çocuk aldırma açıklaması

Star TV ekranlarında yayınlanan ‘Duymayan Kalmasın’ isimli magazin programına konuk olarak katılıp konu hakkında açıklama yapan Mehmet Ali Erbil, “Bir çocuk sevgiden oluşur. 2 3 kere görüştüğüm bir insandan çocuk sahibi olamam. Çocuklarımın hepsi sevgiden doğmuş parçalarım. Hamilelik sonlandı.” diye konuştu.

Çantama 5 bin dolar attılar

Mehmet Ali Erbil’in ardından programa bağlanan Nevin hanım, çocuğunu aldırdığını doğruları ve çarpıcı iddialarda bulundu. Nevin hanım, “Çocuğu aldırmaya Mustafa Erbil ile gittim. Çocuğu aldırdıktan sonra çantama 5 bin dolar attılar. Sonra telefonlarıma cevap vermediler. 2. el araba istedim sadece, başka bir şey istemedim. 260 bin TL’lik araba istemedim.” diye konuştu.

Mehmet Ali Erbil kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler