Ana SayfaDedikoduÖzcan Deniz'in 'evleneceğim' dediği 25'lik sevgilisi hamile mi? İşte yanıtı

İlgili Postlar

Özcan Deniz’in ‘evleneceğim’ dediği 25’lik sevgilisi hamile mi? İşte yanıtı

Özcan Deniz’in baba olma hayali gerçek oldu! Deniz’in, geçtiğimiz haftalarda ‘evleneceğim’ dediği 25 yaşındaki sevgilisi Feyza Aktan’ın, 2,5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Detaylar haberimizde…

[irp]

Özcan Deniz’in sevgilisi 2,5 aylık hamile

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz, yaklaşık bir yıldır Antalyalı Feyza Aktan ile aşk yaşıyor. Aşkını gözlerden uzak yaşayan Özcan Deniz’in baba olacağı öğrenildi.

[irp]

Özcan Deniz baba oluyor

HT Magazin’in haberine göre; sık sık baba olma hayalini dile getiren Özcan Deniz’in dileği gerçekleşti. Kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi Feyza Aktan’ı ailesi ile de tanıştıran ve evlilik yolunda ilerleyen Özcan Deniz’in sevgilisinin 2,5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

[irp]

Sevgilisi stres yaşamasın diye evlenmeye acele etmiyor

İddialara göre; sevgilisinin gözünün içine bakan Özcan Deniz’in, hamileliğinin henüz başlarında olan sevgilisi Feyza Aktan’ın düğün stresi yaşamaması için evlenmek için acele etmiyor.

[irp]

Usta oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz, kendisinden 20 yaş küçük olan 25 yaşındaki Antalyalı Feyza Aktan ile yaklaşık bir yıldır aşk yaşıyor. Ünlü çift, şimdilerde anne baba olacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Özcan Deniz kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler