Ana SayfaÜnlülerMehmet Ali Erbil 6. kez evlenmek istiyor! İşte detaylar...

İlgili Postlar

Mehmet Ali Erbil 6. kez evlenmek istiyor! İşte detaylar…

Ekranın sevilen Usta Şovmeni Mehmet Ali Erbil, çapkınlıklarıyla gündemden hiç düşmüyor.  Mehmet Ali Erbil gün geçmesin ki yaptıklarıyla olay olmaktan gündemden düşmesin… Sempatik şovmen yaşı ilerlemesine rağmen gecelerde boy göstermeye devam ediyor. Mehmet Ali Erbil, geçen gece mekan çıkışı muhabirlerin sorunlarını yanıtladı. Hepsi ve daha fazlası haberimizde…

Mehmet Ali Erbil’in, dünyada sadece 100 kişide olan hastalığı ne?

Mehmet Ali Erbil Yeniden Evlenmek İstiyor…

Bu zamana kadar tam 5 kez evlilik yapan Mehmet Ali Erbil anlaşılan evliliklere doyamamış gözüküyor. Mehmet Ali Erbil 6. evliliği yapmak istiyor. Önceki akşam bir mekanda arkadaşlarıyla birlikte yemek yiyen Mehmet Ali Erbil mekan çıkışında muhabirlerin sorularını içtenlikle yanıtladı. Bulundukları mekândan tek başına ayrılan şovmen, muhabirlerin “Yalnızlıktan sıkılmadınız mı? Tekrar evlenmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna “İnşallah, çok istiyorum. Allah bana o günleri de göstersin” yanıtını verdi.

Mehmet Ali Erbil Kimdir?

Mehmet Erbil’in Evlilikleri…

Mehmet Ali Erbil, 1980 de ilk evliliğini Muhsine Şehnaz Kamiloğlu ile yapmıştı. Mehmet Ali Erbil’in bu evlilikten Sezin ismini verdiği bir kızı oldu. Daha sonra 1985 de boşandığı Muhsine Şehnaz Kamiloğlu ile bir kez daha evlendi. Mehmet Ali Erbil daha sonra manken Nergis Kumbasar ile evlendi. Şovmenin ondan da  Yasmin adını verdikleri bir kızı oldu. Ve evlendikten yedi yıl sonra 1996’da boşandılar. Mehmet Ali Erbil dördüncü kez nikah masasına 2001’de  Sedef Altuntaş ile evlendi. Ama bu evlilik de uzun sürmedi. 2003 boşandılar. Mehmet Ali Erbil son olarak Tuğba Coşkun ile 30 nisan 2005’de evlendi. Ali Sadi adını verdikleri bir çocukları oldu. 2011’de boşandılar. Evlilikleri ile çok konuşulan Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, verdiği röportaj ile anlaşıldığı üzere tekrar evlenme konusu gündem de olacak. Bu açıklaması ile çok konuşulacağa benziyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler