Ana SayfaÜnlülerSinan Akçıl: 'Artık sevgilim yok'

İlgili Postlar

Sinan Akçıl: ‘Artık sevgilim yok’

Sinan Akçıl, besteleriyle olduğu kadar son dönemlerde fiziğiyle de ilgi odağı olan pop sanatçıları arasında yer alıyor. Yerli Justin Bieber olarak da anılan Akçıl, bayan hayranları oldukça yüksek. Ünlü besteci ve pop müzik şarkıcısı Akçıl, sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanan ünlüler arasında. Yaptığı paylaşımlar ile sosyal medya hesabından takipçilerinden birçok beğeni ve yorum alan sanatçı, durumdan gayet memnun gözüküyor. İşte detaylar…

Sinan Akçıl Aşkı Uğruna Hapse Girdi!

Sinan Akçıl “Artık Sevgilim Yok”

İşletmeciliğini yakın arkadaşı İbrahim Çakmak’ın yaptığı Çilek’te, bir sene sonra sahne almanın mutluluğunu yaşadığını belirten Sinan Akçıl, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını içtenlikle cevapladı. Bir süredir birlikte olduğu Rumen şarkıcı Otilia Bruma’dan ayrıldığını açıklayan ünlü şarkıcı, “Artık sevgilim yok” dedi. Neden ayrıldıkları sorusunu ise yanıtsız bıraktı. Açıklama yapmaktan kaçındı.

Sinan Akçıl Kimdir?

Sinan Akçıl “İnşallah ben de o günleri göreceğim”

Bu yaz konser trafiğini çok yoğun olduğunu dile getiren Akçıl, polemikli olduğu Hadise ve Hande Yener için, Kimseye bir kırgınlığım yok. Denk gelirsek tabii ki onlarla da çalışabiliriz. Özellikle Hande ile çalışmak isteri  o benim eski arkadaşım şeklinde konuştu. Hem Tarkan’ın hem de Alişan’ın evliliği hatırlatılınca yakışıklı sanatçı, “İnşallah ben de o günleri göreceğim” ifadelerini kullandı. Evliliğe sıcak bakan şarkıcı ve söz yazarı Sinal Akçıl, mutlu olacağı biriyle hayatını birleştirmek istediğini söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler