Ana SayfaÜnlülerMehmet Ali Erbil'in, dünyada sadece 100 kişide olan hastalığı ne?

İlgili Postlar

Mehmet Ali Erbil’in, dünyada sadece 100 kişide olan hastalığı ne?

Mehmet Ali Erbil’in dünyada sadece 100 kişide olan bir hastalığı olduğu ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde uçakta ayaklarını ayakkabıları ile birlikte karşısında panele yasladığı görüntüler ile eleştirilen Mehmet Ali Erbil’in sağlık sorunu yaşadığı ortaya çıktı. Mehmet Ali Erbil’in bu hastalığı ne? Detaylar haberimizde…

Ölüm haberini Mehmet Ali Erbil duyurdu!

Mehmet Ali Erbil’in uçakta ayalarını uzatması tepki çekti

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz günlerde uçakta ayakkabılı olan ayaklarını oturduğu koltuğun karşısında bulunan panele uzattığı görüntülerin ortaya çıkması ile çok eleştirilmişti. Uçakta bulunan başka bir yolcu tarafından çekilen ve sosyal medyada yayılan fotoğrafın ardından yapılan eleştirilere Mehmet Ali Erbil’in basın danışmanı Perim Özgeldi’den açıklama geldi. Özgeldi. ünlü şovmenin bu davranışının nedenini açıkladı. Açıklamada, Mehmet Ali Erbil’in dünya çapında sadece 100 kişide olduğu belirtilen bir hastalığı olduğunu açıkladı.

Mehmet Ali Erbil kimdir?

Mehmet Ali Erbil’in ender rastlanan hastalığı ne?

Mehmet Ali Erbil’in basın danışmanı Perim Özgeldi’nin o açıklaması:

Dünyada o zamanlar sadece 100 kişide olduğunu öğrendiğimiz bu rahatsızlık sürecinde başta kendisi ve biz ailesi olarak neler yaşadığımızı, ne zorluklar atlattığımızı biliyoruz. Kimse için temennide bulunmuyorum tabii ki ama, her olayda olduğu gibi ancak yaşayan bilir. Mehmet Ali Erbil ayda 36 şişe çok ağır ve özel bir ilaç kullanmaktadır. Takdir edersiniz ki bunun da bazı yorgunluk ve yan etkileri olabilmektedir zaman zaman. Ve yıllardır her uçuşunda mutlaka ön koltuk rica eder. Çünkü uçuşlarda ayakları şiştiğinden yukarı kaldırması gerekir. Kimseyi rahatsız etmemek için de ayaklarının üzerine battaniye örter. Bu bir sağlık mecburiyetidir kendisi için. Bunu da tüm pilot, kabin amirleri ve hostes dostlarımız bilir. Bu resim çekilirken de kendisi bir uçuş geçirmiş ve uçak park yeri ararken biraz uzun bir süreç yaşanmış, o da o sırada ayakkabılarını giymiş bulunmaktadır. Park süreci uzayınca da birkaç dakikalık bu görüntü ortaya çıkmıştır.

İşte Mehmet Ali Erbil’in uçakta ayaklarını uzattığı anların sosyal medyada yapılan paylaşımı:

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in ender rastlanan hastalık haberi sevenlerini üzdü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler