Ana SayfaDizilerMehmed Bir Cihan Fatihi Yeni Bölümü ile Ekrana Geliyor!

İlgili Postlar

Mehmed Bir Cihan Fatihi Yeni Bölümü ile Ekrana Geliyor!

Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. Bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Dev oyuncu kadrosu ve konusuyla geçen hafta ilk bölümüyle sunulan ve büyük beğeni alan dizi film, 27 Mart Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de 2. bölümüyle, izleyicilerle buluşacak.

Yeni Bölümde İzleyicileri Neler Bekliyor?

Mehmed, yıllar önce tahttan indirildiği şehre bir kez daha Sultan olmaya gelmiştir. Edirne’de geçirdiği çocukluk yıllarına ait anılar, bir karabasan gibi üzerine çöker. Bunun müsebbibi olarak gördüğü Çandarlı hakkında ne hüküm vereceğini düşünürken, bir yandan da tahtta hak iddia eden Şehzade Orhan’ın peşine düşer.

Orhan, Bizans toprağına sığınınca bütün dengeler değişir. Osmanlı’yla Bizans, savaşın eşiğine gelirken, Sultan Mehmed’in vereceği karar tarihin seyrini değiştirecektir.

Dev Prodüksiyonun Künyesi

O3 Medya tarafından Onur Güvenatam’ın yapımcılığını yaptığı dizi filmin, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan yer alıyor.

Büşra Develi Kimdir?

Senaryosunu Ercan Mehmet Erdem, Görüntü Yönetmenliğini Volkan Aslan, Genel Sanat Yönetmenliğini Nilüfer Çamur üstlenmiş bulunuyor.

Hazal Filiz Küçükköse Kimdir?

Tasarımları ve müzikleriyle de dikkat çeken dizi filmin; dekor tasarımını Hakan Yarkın, kostüm tasarımını Gülümser Gürtunca, şapka tasarımını Mücella Mert ve müziklerini ise daha önce birçok dizi film müziğine imzasını atmış olan ünlü müzisyen Aytekin Ataş yaptı.

Mehmed Bir Cihan Fatihi Oyuncu Kadrosu

Gürkan Uygun, Mehmed Bir Cihan Fatihi’nin Kadrosunda!

Sultan Mehmed Han, Konstantiniyye’yi ve Ekranları Fethetmeye Hazırlanıyor! İşte, Bizanslı Oyuncular…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler