Ana SayfaDizilerMehmed Bir Cihan Fatihi Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

İlgili Postlar

Mehmed Bir Cihan Fatihi Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Mehmed Bir Cihan Fatihi Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Kanal D ekranlarının yeni dizisi olan Mehmed Bir Cihan Fatihi 1. bölüm tanıtımı gelmişti. Tanıtımı izleyen izleyiciler dizinin ne zaman ekrana geleceğinin sorusunu merak içinde beklemekte. Peki güçlü kadroya sahip olan Mehmed Bir Cihan Fatihi adlı dizi ne zaman başlayacak?

Mehmet Bir Cihan Fatihi Dizisi Ne Zaman Ekranlara Gelecek?

Yönetmenliğinde Cevdet Mercan’ın imzası olan, baş rolünde yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun yer aldığı Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin fragmanı yayınlanması ile izleyicileri heyecanlı bir bekleyiş sardı. İlk bölümünü Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan dizinin izleyicileri merakla dizinin yayınlanacağı günü ve saati beklemekte. Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin ne zaman başlayacağı hakkında kesin bir bilgi yok. Ancak yakın zamanda başlaması bekleniyor.

Başrolünde Kenan İmirzalıoğlu’nun yer aldığı Mehmed Bir Cihan Fatihi’nin merakla beklenen teaserı önceki akşam seyircisi ile buluştu. Fatih Sultan Mehmet’in hayatını anlatan Mehmed Bir Cihan fatihi dizisinin ne zaman yayınlanacağı sürpriz. Kadrosunda birçok yıldızı barındıran ve Osmanlı Devleti’nin en kudretli hükümdarlarından olan Sultan Mehmed’in hayatını konu alıyor.

Mehmet Bir Cihan Fatihi 1.Fragman:

Mehmet Bir Cihan Fatihi 2.Fragman:

https://www.youtube.com/watch?v=ZWpCOyabGvU

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler