Ana SayfaDizilerDiriliş Ertuğrul 108. Yeni Bölüm Fragmanı: Ertuğrul Tutuklanıyor!

İlgili Postlar

Diriliş Ertuğrul 108. Yeni Bölüm Fragmanı: Ertuğrul Tutuklanıyor!

Diriliş Ertuğrul 108. Yeni Bölüm Fragmanı: Ertuğrul Tutuklanıyor!

Diriliş Ertuğrul dizisinin 108. yeni bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. Dizinin yayınlanan son bölümünün ardından izleyicileri 108. bölüm için çeşitli ip uçları edinmek için sabırsızlanıyordu. Diriliş Ertuğrul dizisinin nefes kesen 108. bölüm fragmanı yayınlandı. Detaylar haberimizde…

Diriliş Ertuğrul 108. Yeni Bölüm Fragmanı

Diriliş Ertuğrul Dizisinin 107. Bölümünde Neler Oldu?

Ertuğrul Bey’in Atabey’e karşı olan  “Canımız tende konuktur. Gün gelir toprak olur, yele karışır ve bir Ertuğrul ölür, bin Ertuğrul doğar. Vakti geldiğinde tüm cihan kimin kellesi gidecek, görür. İçini rahat tutasın…” cevabı yayınlanan bölümde en çok konuşulan konulardan biri oldu.

İbn-ül Arabi, Ares’e “Kur’an-ı Kerim’de buyrulduğu gibi, Allah kalplerin özünü hakkıyla bilendir.” dedi. Ares ise, “Peki, benim gibi büyük bir günahkar, hele ki siz Müslümanlara zulm etmiş birisi?” “Yüce Allah, Kur’an-ı Kerim’de “Ey kendilerinin aleyhinde aşırıya giden kullarım! Allah’tan ümidinizi kesmeyin. Şüphesiz Allah, bütün günahları affeder çünkü o bağışlayandır. Çok merhamet edendir” diye buyurur.” olarak yanıt verdi.

Öte yandan Sultan Alaaddin’in Saadettin’i infaz etmemesine sinirlenen Ertuğrul Bey, Sultan Alaaddin’e yanlış yaptığını söyledi. Dahada ileri giden Ertuğrul Bey, “Bu adam gün gelir devletinizi yıkar, vebali de boynunuza kalır” dedi. Sultan sinirlenerek Ertuğrul’a haddini bilmesini söyledi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler