Ana SayfaDizilerSurvivor 9. Yeni Bölüm Fragmanında Konsey Krizi! Gönüllüler Karıştı!

İlgili Postlar

Survivor 9. Yeni Bölüm Fragmanında Konsey Krizi! Gönüllüler Karıştı!

Survivor 9. Yeni Bölüm Fragmanında Konsey Krizi! Survivor 2018’de İki Kişi Adaya Veda Etti!

Survivor 2018 güçlü yarışmacıyla hız kesmeden devam ediyor. Peki son konseyde neler yaşandı? Neden Gönüllüler tarafından iki kişi elendi? Konser sonrası Gönüllüler takımında neden çatırdamalar başladı? Ödül oyununda neler yaşanacak? Survivor 9. bölüm tanıtımı geldi. Detayları haberimizde…

Acun Ilıcalı’dan Gamze İçin Açıklama Geldi

Acun Ilıcalı doktor kontrolünde olan Gamze için gönüllüler takımına “Gamze doktor kontrolündeydi. Doktor Metin Kuş Gamze’nin Survivor’a devam edemeyeceğini söyledi. Şu an da Survivor macerası Gamze için bitti. Önümüzdeki günlerde yeni bir yarışmacı gelecek. Hakan hakkında şuan bilgim yok ileride devam edip edemeyeceği belli olacak. Doktorumuz çok hassas emin olmadığı sürece yarışmacının devam edip edemeyeceğine karar vermiyor. Bir yarışmacı iyi hissetmiyorum derse yarışmaya çıkmaz.” açıklamasını yaptı.

Survivor’da dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kaybedince yarışmacılar eleme adaylarını “Yağmur, Cumali ve Marcus” olarak belirlemişlerdi. Gerçekleşen ada konseyinde gelen oylamalar sonucu adaya veda eden isim ise Marcus oldu. Marcus elenmesini öğrenmesinin hemen ardından “Açıkçası içeme doğdu. Sonuçta izleyicilerin kararı. Onlarla fazla tanışma imkanı bulamadım. Hoş bir duygu değil. Buraya savaşmaya gelmiştim. Daha yeni başlamıştık. Söyleyecek bir şey bulamıyorum.” açıklamasını yaptı.

Gönüllüler Takımında Çatırdamalar Başladı

Turabi Çamkıran Gönüllüler takımının dokunulmazlığı kaybetmesi olayını “Dokunulmazlığı kaybedince birbirimizi yeriz. Gönüllüler birbirini yemeye başladı. Survivor’da kanun bu ya avcı olacaksın ya av. Bu kez de büyük oranda bizde oyun. Her türlü darma dumanlar.” bu şekilde yorumladı.

Turabi’nin de dediği gibi Gönüllüler takımında bir kişi hatta Gamze ile birlikte iki kişinin elenmesinin ardından ipler geriliyor. İlk konseyde aday olan Cumali takım arkadaşlarına tepki gösteriyor ve neredeyse hepsiyle bir tartışmaya giriyor. Peki 9. bölüm tanıtımında neler oldu? Bu akşam ekranlara gelecek olan Survivor’da neler yaşanacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler