Ana SayfaDedikoduMayolu Pozu İle Yürekleri Hoplattı!

İlgili Postlar

Mayolu Pozu İle Yürekleri Hoplattı!

Son günlerin gözde ismi olan Demet Özdemir güzelliğiyle büyülemeye devam ediyor. Sosyal medyada oldukça aktif olan oyuncu fotoğraf paylaşmayı ihmal etmiyor. Oyuncunun son paylaşımı ise  kısa sürede 650 bin beğeni alırken binlerce de yorum aldı.

Demet Özdemir Kimdir ?

Uzun süredir başrol olarak rol aldığı Erkenci Kuş dizisinin güzel oyuncusu Demet Özdemir, fırsat buldukça güneş ve denizin tadını çıkarıyor. Oyuncu fit vücuduyla her daim dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Bu kez siyah mayosuyla verdiği pozla birçok takipçisinin beğenisini kazanmayı başardı.

Mayolu Pozu İle Yürekleri Hoplattı!

Plaj Şıklığı Göz Kamaştırdı

Dizinin yakışıklı oyuncusu Can Yaman’la olan performansıyla ile geniş bir hayranlık kitlesine ulaşan oyuncu, geçtiğimiz gün Instagram hesabı üzerinden siyah mayolu fotoğrafını paylaştı. Oyuncu mayosunun yanı sıra aldığı renkli şal, gözlük ve takılarla da şıklığından söz ettirdi.

Erkenci Kuş’un Final Kararı Kesinleşti!

Dizisi Final Yapıyor

Ekranların sevilen dizisi Erkenci Kuş’un yüksek izlenme oranlarıyla dikkat çekiyordu. Sevilen dizi 51’inci bölümle final yapıyor. Dizinin yapımcıları geçtiğimiz gün Twitter hesabından dizinini final yapacağını söylemişti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler