Ana SayfaDedikoduEski Eşten Sibel Tüzün'e Skandal Sözler...

İlgili Postlar

Eski Eşten Sibel Tüzün’e Skandal Sözler…

Şarkıcı Sibel Tüzün’ün eski eşi Ender Balcı’dan skandal sözler söyledi. Ender Balcı’nın, Sibel Tüzün hakkında sosyal medya üzerinde söylediği hakaret içerici sözler sonrasında Tüzün, eski eşinden şikayetçi oldu.

2016 yılında Ender Balcı ile evliliğini noktalayan şarkıcı Sibel Tüzün eski eşinin kendisini tehdit ettiğini ifade etmiş ve mahkemeye başvurmuştu. Sonrasında mahkemede nafaka davası ile eski eşler karşı karşıya gelmişti.

Sibel Tüzün Kimdir?

Ender Balcı: İstanbul’un yarısıyla…

Eski eşler arasında yargı süreci sürerken, Ender Balcı’dan sosyal medyada skandal bir paylaşıma imza attı. Balcı, eski eşi Sibel Tüzün hakkında “İstanbul’un yarısıyla yatmış, sürekli kocalarını aldatan kadın” sözlerini sarfetti. Bu sözler üzerine Sibel Tüzün, eski eşi Ender Balcı’dan şikayetçi oldu.

Şikayet sonrası Ender Balcı’nın ifadesi alındı ve Balcı, hakaret kastı olmadığını dile getirdi. Dava dosyası uzlaşma bürosuna gönderildi fakat Sibel Tüzün, eski eşle uzlaşma taraftarı olmadı. 2.5 yıla kadar hapis istemiyle eski eş hakkında dava açtı. Balcı ise mahkemede Bana attığı mesaja cevap verdim” dedi ve hakaret etmediğini ifade etti.

Mahkeme ileri bir tarihe ertelendi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler