Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 68. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye Üst Kattaki Çöpleri Boşaltıyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 68. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye Üst Kattaki Çöpleri Boşaltıyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 68. yeni bölümüyle 26 nisan salı günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Safiye, Han’ın köpeğini evde kabul etmez. Han, kesin bir dille köpeği kabul etmezse evi terk edeceğini söyler. Safiye, seansını Naci’yle doktor hanımın yanına gider. Doktor hanımın konuşmalarından sonra Safiye, normale döner. Han’ın köpeğini de kabul eder. Ertesi gün Safiye, alış veriş yapıp kendisine yeni kıyafetler alır ve ailecek piknik yapmak ister. Annesinin kıyafetlerini bırakmak isterken çöplerin içine düşer. Masumlar Apartmanı 68. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Safiye, üst kattaki çöpleri boşaltıyor.

Salı Dizileri 2022

Safiye Üst Kattaki Çöpleri Boşaltıyor!

Masumlar Apartmanı 68. bölüm 1. fragmanında; Safiye, çöplerin içine düştükten ve herkesin kendisini gördükten sonra şuursuzca kendisini sokağa atıyor. Doktor hanım onunla konuşuyor ve eve döndürmeyi başarıyor. Safiye, eve döndükten sonra çöpleri aşağı indirmeye başlıyor. Tüm ailesi ve komşuları ona yardım ediyor ve dairedeki çöpler bir kamyona yüklenip gönderiliyor.

İşte Masumlar Apartmanı 68. bölüm 1. fragmanı…

 

MASUMLAR APARTMANI 67. BÖLÜM ÖZETİ!

Safiye, Han’la birlikte onun yatağında bir köpeğin yattığını görünce şok olur. Hikmet, köpeği kucağına alıp odasına kapanır. Çocukluğuna dönüp köpeği bırakmayacağını söyler. Safiye, köpeği çıkarmak isterken Han, babasına seslenip sakın köpeği bırakmamasını için ona seslenir.

Han, ablasına eğer köpeği eve almazsa kendisinin de gitmeyeceğini söyler. Naci, Safiye’yle konuşup Han’ın çıkarsız sevebileceği birini bulduğunu, onun da aslında kedileri ve köpekleri çok sevdiğini hatırlatıp isterse eski haline dönebileceğini söyler. Onu alıp birlikte doktor hanımın yanına gider.

Safiye, ilk kez doktor hanımın kliniğine gider ve orada büyük bir gelişme gösterip koltuğa örtü bile sermez. Doktor hanım Safiye’nin, ne kadar güzel bir kadın olduğunu sadece bunu Naci’nin düşünmediğine ve onun artık yaşı gibi giyinmesi gerektiğine inandırır.

Klinikten ayrılırken Safiye, annesinin kendisine gülümsediğini görüp şaşırır. Han, Ceylan’a yardım etmek ister. O ise ondan yardım istemez. Oysa kaza yaptığı arabada hamile olan kadın bebeğini kazada bebeğini kaybettiği için kocası onu rahatsız eder. En sonunda dayanamayıp Ceylan’ın arkadaşı Han’ı arayıp durumu anlatıp ondan yardım ister.

Safiye, Esra’nın yanına gidip ondan alış veriş yapmak için ondan yardım ister. Alış verişte Safiye, kendisine şaşkınlıkla bakan gözleri görüp çok utanır. Normal bir insan olmak için il iş olarak eve gelip annesinin kıyafetlerini katlayıp kaldırmak için çöp torbasına koyar. Yukarı çıkıp onları atmak isterken vazgeçip geri aşağı iner.

Ama annesinin hayali yine kendisiyle konuşur ve ona o elbiselerden kurtulmasını söyler. Han ile Ceylan, barışır. Safiye, elbiseleri tekrar atmak için yukarı kata çıkar. Köpek evden kaçıp oradaki çöpleri karıştırır. Safiye, tekrar oraya gittiğinde çöplerin açıldığını görünce tekrar annesinin döndüğünü düşünür.

Onu ararken köpeği görüp dengesini kaybedip çöplerin içine düşer. Oradan çıkmak için Safiye, yardım için bağırır. Onun sesini duyan tüm apartman Safiye’yi çöp dairede görür.

Masumlar Apartmanı 68. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Safiye Yaşadığı Tramvayı Atlatabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler