Ana SayfaDizilerMasterChef'te jüri kızınca ödül iptal edildi!

İlgili Postlar

MasterChef’te jüri kızınca ödül iptal edildi!

Dünyaca ünlü şef yarışmasının Türkiye uyarlaması olan MasterChef, TV8 ekranlarında yayınlanıyor. Jürinin zaman zaman sert tavırları ve yarışmacılar arasındaki kıyasıya rekabet ile gündeme gelen programda, geçtiğimiz akşam yine ilginç olaylar yaşandı.

MasterChef’te ilk: “Şefliğe saygısızlık olur”

Son bölümde, jürinin kararının bekleyen izleyenler, sürpriz karar sonrasında oldukça şaşırdı. Yarışmacılar, iki takım halinde yarışmaya başlarken en iyi hamburgeri yapmaya çalıştı. 40 dakika gibi uzun bir sürede hamburger yapmaları gereken takımlar, bu konuda zorlanmaya başladı.

İki takım haline gelen yarışmacılar ödül oyunu için bayrak yarışı oynadı. 40 dakikada üçer tane hamburger yapmaları istenen yarışmacıların her biri beşer dakika tezgaha gelerek en iyi hamburgeri yapmaya çalıştı. Yarışmada işlerin yolunda gitmediği, şeflerin sık sık müdahaleleri ile belli olmaya başlarken tadım sonrasında şeflerin tepkisi çok daha fazla oldu.

Ödül verilmedi!

Tadım sonrasında hamburgerleri beğenmeyen jüri şefler, böyle bir yemeğin ödülü hak etmediğini ve ödül verilmesi halinde şeflere saygısızlık olacağını dile getirdi. Bu karar sonrasında yarışmacıların üzgün olmaları gözden kaçmadı. Kararı açıklayan isim Somer Sivrioğlu olurken, Sivrioğlu “İki hamburgerden herhangi birine ödül vermek, şefliği ve hamburgere büyük saygısızlık olur. O nedenle bir ödül vermemeye karar verdik” dedi.

Kaptan kim oldu?

En iyi tatlı tabağını yapmak adına yarışan Rıfat, Güzide ve Cemre arasında birinci olmayı başaran Güzide oldu. Güzide ise kendisi için karşı rakip olarak Alican’ı seçti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler