Ana SayfaDizilerMasterChef'te Düelloyu Kim Kazandı?

İlgili Postlar

MasterChef’te Düelloyu Kim Kazandı?

MasterChef Türkiye’de dün akşam yine bir kaptanlık oyunu heyecanı yaşandı. Yeni takımın kaptanları belirlendikten sonra Mavi takım kaptanı ve Kırmızı takım kaptanı arasında bir düello yapıldı. MasterChef’te düelloyu kim kazandı?

Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef’te dün yeni haftanın kaptanlık oyununda yarışmacılardan çiğbörek yapılması istendi. 10 tane çiğbörek için verilen süre ise 50 dakika oldu. Sürenin dolması sonrasında şefler tadım yaparak en lezzetli üç tabağı açıkladı. Sefa, Eray ve Ebru, kaptanlık oyununda finale kalan isimlerdi. Bu isimler arasında rakiplerine göre daha başarılı olan Ebru, dün akşam kaptanlık oyununu kazandı.

İşte Haftanın Takımları;

Kaptanlık oyununu kazanan Ebru, Mavi takım kaptanı olurken Kırmızı takım kaptanı olarak Sefa’yı seçti. Bu iki kaptan tarafında oluşturulan haftanın takımları kadrosu ise şöyle;

MAVİ TAKIM: Ebru, Özgül, Serhat, Uğur

KIRMIZI TAKIM: Sefa, Barbaros, Emir, Eray

MasterChef Türkiye Yarışmasından Elenen İsim Kim Oldu? Uğur Yarışmaya Veda Etti Mi?

Düello Avantajı Ne?

MasterChef Türkiye’de dün akşam yapılan kaptanlar düellosunu kazanan isim, iki önemli avantajı takımına kazandırdı. Şeflerin açıkladığı avantaja göre kazanan kaptan, yapılacak ilk dokunulmazlık oyununda verilen üç konseptten birini belirleyecek ve yapılacak düelloda eşleşmeleri belirleme şansına sahip oldu.

MasterChef’te Düelloyu Kim Kazandı?

MasterChef’te dün akşam son olarak kaptanlar düellosu yapıldı. Şefler, kaptanlar düellosunda Sefa ve Ebru’dan kuzu kol sarma yapmalarını istedi. Verilen 50 dakikalık süre sonunda şeflerin beğenisine sunulan yemeklerin tadımı yapıldı. Jürinin oybirliği ile aldığı karara göre MasterChef 2020’de kaptanlar düellosunu kazanan Sefa oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler