Ana SayfaDizilerKıvanç Tatlıtuğ La Casa de Papel'de Mi Oynayacak...

İlgili Postlar

Kıvanç Tatlıtuğ La Casa de Papel’de Mi Oynayacak…

Türk sinema ve film dünyasının başarılı oyuncuları arasında olan Kıvanç Tatlıtuğ hakkında son ortaya çıkan iddia tüm hayranlarını heyecana boğdu.. Yetenekli oyuncunun dünyaca ünlü dizi La Casa de Papel’de oynayacağı öne sürüldü.. İşte Detaylar..

Kıvanç Tatlıtuğ La Casa de Papel’de Mi Oynayacak…

İspanya yapımı olan bir suç ve soygun dizilerinden biri olan La Casa de Papel, ilk 4 sezonu itibariyle dünya kapsamında büyük ilgi görmüştü. Şu sıralar ise soluksuz 5. sezonu beklenirken ortaya atılan bir iddia sosyal medyayı alt üst etti. Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, dizi La Casa de Papel 5. sezonunda boy gösterecek…

Yetenekli oyuncunun La Casa de Papel’de rol alıp almayacağı henüz belli değilken dizinin 5. sezonun ne zaman yayımlanacağı da henüz bilinmiyor. Yakışıklı oyuncunun La Casa de Papel 5. sezon set çekimlerinde yer almak üzere çok yakında İspanya’ya gideceğine dair söylentiler ortalıkta dolaşıyor..

La Casa de Papel’in 5. Sezonu Final Sezonu Olacak…

Diğer yandan geçtiğimiz Nisan ayında 4. Sezonu izlenilen La Casa de Papel’in 5.sezonu için tüm dünyada soluk soluğa bekleyiş devam ederken, Dizinin 5. sezonu büyük ihtimalle dizinin final sezonu olacak.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler