Ana SayfaDizilerMasterChef 2020'de Bu Akşam Dokunulmazlığı Kim Kazanacak?

İlgili Postlar

MasterChef 2020’de Bu Akşam Dokunulmazlığı Kim Kazanacak?

Ekranların sevilen yarışması MasterChef’te bu akşam yine heyecan dorukta olacak gibi duruyor. Takımların kaderini belirleyen dokunulmazlık oyununda bugün Şefler, yarışmacılardan dört çeşit yemek ve bir çeşit tatlı olmak üzere beş farklı lezzetten oluşan bir menü istedi. MasterChef 2020’de bu akşam dokunulmazlık oyununu kim kazanacak?

Haftanın İlk Dokunulmazlık Oyunu İçin Heyecan Dorukta

MasterChef 2020’de bu akşam haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynanacak. İzleyenleri ekrana kilitleyen MasterChef 2020’de bu akşama Mehmet Şef damgasını vuracak ve stüdyoda sürpriz anlar yaşanacak! Dokunulmazlık mücadelesinde karşı karşıya gelen iki takım da hünerlerini sergilerken, Kırmızı takım mı yoksa Mavi takım mı dokunulmazlığı kazanacak?

MasterChef 2020 9. Hafta Elenen Yarışmacı Kim Oldu?

Bu Haftanın Takım Kaptanları Kim?

Üç aşamalı kaptanlık oyununu kazanan Eray, MasterChef’te bu haftanın Mavi takım kaptanı oldu. İlk defa kaptanlık yapacak olan Eray, kendisine rakip olarak Emir’i Kırmızı takım kaptanı seçti. Dün akşam MasterChef’te Mavi takım kaptanı Eray ile Kırmızı takım kaptanı Emir, kalan 11 yarışmacı arasından takımlarına katmak istediklerini tek tek seçtiler. Bunun sonunda MasterChef’te bu haftanın takımları şu şekilde;

Mavi takım: Eray, Furkan, Serhat, Uğur, Esra, Ayyüce, Ebru

Kırmızı takım: Emir, Barbaros, Berker, Özgül, Sefa, Tanya

MasterChef 2020’de Eleme Adayları Kimler Oldu?

MasterChef 2020’de Bu Akşam Dokunulmazlığı Kim Kazanacak?

Emir’in uzun bir sürenin ardından yeniden kaptan olması heyecanı arttırdı. Yarışma içinde Barbaros ve Ebru takım değiştirerek birbirine meydan okudu. Bunun üzerine Sefa ve Serhat arasında olan gerilim de bir meydan okumaya dönüştü. Bu hafta TV8 ekranlarına hem kişisel hırsların, hem de takım olarak bir hafta daha kalmayı garantilemenin çekişmesi gelecek. Dokunulmazlığı kazanan takımın hangi takım olacağını yarışma sonunda size bildireceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler