Ana SayfaKimdirMake-up Artist Fatih Şahin kimdir?

İlgili Postlar

Make-up Artist Fatih Şahin kimdir?

Make-up Artist Fatih Şahin kimdir? Make-up Artist Fatih Şahin kaç yaşında? Make-up Artist Fatih Şahin nerede doğdu? Make-up Artist Fatih Şahin hangi yıl doğdu? Make-up Artist Fatih Şahin aslen nereli? Make-up Artist Fatih Şahin hangi burç? Make-up Artist Fatih Şahin ile ilgili tüm merak ettikleriniz haberimizin devamında…

Make-up Artist Fatih Şahin kaç yaşında? Make-up Artist Fatih Şahin nerede doğdu? Make-up Artist Fatih Şahin hangi yıl doğdu? Make-up Artist Fatih Şahin aslen nereli? Make-up Artist Fatih Şahin hangi burç?

Make-up artist olan Fatih Şahin 7 Aralık 1989 yılında Bursa’da dünyaya geldi ve yay burcu.

Make-up Artist Fatih Şahin kimdir?

1989 yılında Bursa’da dünyaya gelen Şahin’in çocukluğu Bursa-İznik’ teki Bayındır köyünde annesi ile beraber geçti. 20li yaşlarının başında Bursa merkeze yerleşerek tekstil sektörünün Türkiye’deki devleri diyebileceğimiz öncül markalar ile çalışmaya başladı. Ardından 2010 yılında İzmir’e tatile geldi ve bu şehre aşık oldu. Böylece Bursa’dan İzmir’e taşındı. 2011 yılında makyaj eğitimleri alarak bir yandan da güzellik sektörüne adım attı.

2013 yılında makyaj sanatçışı kimliğiyle kozmetik sektörünün devlerinden Sephora-Benefit markasında Türkiye’nin ilk erkek kaş uzmanı olarak kurumsalda çalışma fırsatı buldu. Bu süreçte Azerbaycan-Bakü’ye giderek kaş ve makyaj trendleri eğitimleriyle kendini geliştirmeye devam etti. Daha sonrasında 2016 yılında kozmetik sektörünün bir diğer dev markası olan MAC markasında Türkiye’nin ilk kaş uzmanı ve eğitimcisi olarak başladı. Türkiye’de bu marka adı altında bir çok şehirde MAC bünyesindeki makyaj sanatçılarına doğru kaş şekillendirme teknikleri eğitimlerini verdi.

2017 yılından itibaren profesyonel makyaj sanatçısı ve kaş uzmanı kimliğiyle freelance olarak sosyal medyanının gücünü kullanıp Türkiye’ye ismimi duyurdu. Bir yandan da Türkiye’nin dört bir yanını gezerek kaş ve makyaj workshop’ları vermeye devam ediyor. En büyük hayali kendi adıma bir marka çıkarmaktı. 2020 yılında kurmuş olduğu “Fatih Şahin Beauty” markasıyla kozmetik sektörüne, ilk ürünü olan kaş ve kirpik bakım serumu ile giriş yaptı. Bu süreçte başta halen daha makeup artistliğini yaptığı Işın Karaca olmak üzere, bir çok ünlü isim ile çalışma fırsatı oldu. Fatih Şahin şunları söylüyor; Her zaman bunu söylemekten asla yorulmayacağım ; ben gerçekten işine aşık bir insanım. Bu motivasyonla , mesleğim ile küresel çapta tanınmak bir sonraki hedeflerimden.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler