Ana SayfaKimdirFiliz Bakır Kimdir?

İlgili Postlar

Filiz Bakır Kimdir?

Ünlülerin avukatı ve danışmanı olarak tanınan Filiz Bakır Kimdir? Filiz Bakır Kaç Yaşında? Filiz Bakır Ne Zaman Doğdu? Filiz Bakır Nerede Doğdu? Filiz Bakır Aslen Nerelidir? Filiz Bakır Hangi Burçdur? Ülkemizdeki Kadın Hakları ateşli savunucularından biri olarak tanınan Filiz Bakır hakkında merak ettiğini herşey Kimdir Haberimizde. İşte Filiz Bakır…

Filiz Bakır Kaç Yaşında? Filiz Bakır Ne Zaman Doğdu? Filiz Bakır Nerede Doğdu?

12 Ağustos 1984 tarihinde İstanbul’ da dünyaya gelen Filiz Bakır, 36 yaşındadır.

Filiz Bakır Aslen Nerelidir? Filiz Bakır Hangi Burçdur?

Aslen İstanbullu olarak bilinen Filiz Bakır, Aslan burcudur.

Filiz Bakır Kimdir?

Filiz Bakır, çocukuğunun geçtiği İstanbul Rami Ortaokulu 1998’de ve Bayrampaşa Anadolu Listesi 2002′ de bitirdikten sonra Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi ‘ni 2009’ da bitirdi ve başarıyla Avukat olanak mezun olmuştur.

Son dönemlerde özellikle Filiz Bakır, ünlü isimlerin iş anlaşmalarını hazırlayan ve son dönem kadın hakları konusundaki yazıları ile adından bahsettiriyor.

Danışmanlık Hizmeti, Uyuşmazlıklarda Hukuki Destek, Sözleşmelerin Hazırlanması ve Yorumlanması, Dava Süreçlerinin Takibi, İş Kanuna’ na İlişkin Davalar, Sağlık Hukuku’ ndan Kaynaklı Davalar, İcra İflas Kanunu’ na İlişkin Davalar, Ticaret Kanunu’ na İlişkin Davalar, Medeni Kanun’ a İlişkin Davalar, Basın Kanunu’ na İlişkin Davalar, Vatandaşlık Kanunu’na İlişkin Davalar, Gayrimenkul Hukuku’na İlişkin Davalar, Tüketici Kanunu’na İlişkin Davalar, Sigorta Hukuku’na İlişkin Davalar, Miras Hukuku’na İlişkin Davalar, Aile Hukuku’na İlişkin Davalar, İcra Takibi, Takiplerin Hazırlanması, İcra Dosyasına İlişkin Tüm İşlemler Filiz Bakır’ın uzmanlık alanına ve sorumluluklarına dahil oluyor…

Dijital dünyada yayın hayatını sürdüren İst Star Mag dergisi 8 Mart tarihli sayısında dünya kadınlar gününde kadın haklarının ateşli savunucusu Filiz Bakır’a geniş yer verdi.

Kariyer geçmişinde Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. ,Hürriyet Gazetesi AŞ, Tekelioğlu & Ateş Hukuk Bürosu’da aktif olarak çalışan Filiz Bakır, aynı zamanda Sinova Hukuk ve Danışmanlık Bürosu’nun kurucu ortaklarındandır.

Magazin dünyasında yaptığı anlaşmalarla müvekkillerinin hakkını koruyan Filiz Bakır “Kadın şiddeti demiyorum. Ülkemizde kadın terörü var, işim avukatlık kısaca hak savunmak, kadınların görmesi gereken saygıyı yasalar huzurunda almadan yolumdan vazgeçmeyeceğim, medyanın bana gösterdiği alakadan da çok mutluyum” der…

Yoğun iş baskısı altında çalışmasına rağmen sürekli bir şekilde yüksek kaliteli sonuçlar alan, istekli ve azimli bir avukat olan Filiz Bakır, üzerine aldığı işin gerçeklerini ve geçmişini araştıran uzman bir sorumlu. Geçmişinde, büro ve kurumsal firmalarda görev yapmış ve farklı sorumluluklar almıştır.

Filiz Bakır Eğitim Kariyeri;

  • Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi (2009 – Kıbrıs)
  • Hacettepe Üniversitesi  Fen ve Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü (2002 – 2004 – Ankara)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler