Ana SayfaKimdirCan Evrenol Kimdir?

İlgili Postlar

Can Evrenol Kimdir?

BluTv platformunda yayımlanan “Çıplak” dizisinin senaristi ve yönetmeni Can Evrenol kimdir? Can Evrenol kaç yaşında? Can Evrenol dizileri neler? Can Evrenol filmleri neler? Can Evrenol aslen nereli? Can Evrenol hangi burç? Can Evrenol hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Can Evrenol Kaç Yaşında? Can Evrenol Aslen Nereli? Can Evrenol Hangi Burç?

Can Evrenol, 19 Ağustos 1982 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Can Evrenol, Aslan burcudur.

Can Evrenol Kimdir?

Can Evrenol eğitimini yurt dışında tamamlamıştır. Üsküdar Amerikan Lisesi mezun olduktan sonra University of Kent’ten ‘Sanat Tarihi’ ve ‘Sinema Sanatları’ dallarında çift diploma sahibi olan Can Evrenol, ‘Sinema Sanatları’ gibi teorik bir bölümden mezun olduktan sonra kamerayla tanışmak için NYFA’in 8 haftalık “film yapım” kursuna katılmıştır. Kursa başladıktan 4 hafta sonra ilk filmi olan Vidalar’ın çekimini tamamlayan Can Evrenol, Sulhi Dölek’in aynı adlı kısa hikayesinden uyarladığı Vidalar, aynı sene, Boğaziçi Üniversitesi’nin düzenlediği ”Hisar Kısa Film Seçkisi” yılın en iyi 10 kısa filmi arasına seçildi.

2007 senesinde doğup büyüdüğü mahallede, kendi imkanları ve arkadaşlarının da yardımıyla çektiği SANDIK adlı kısa film, ”Fantasia Film Festival”, ”BIFFF” ve ”Frightfest” başta olmak üzere, İngiltere, Kanada, Fransa, Avustralya ve Belçika’da, dünyanın en önde gelen korku ve fantastik film festivallerine seçilmiştir. Daha sonra Londra’da Middlesex Üniversitesi’nde ”Moving Image” master’ı yapan Can Evrenol, bir süre Londra’da yaşamıştır. 2009 senesinde Kanada’da bir dağıtımcı firma ile, Sandık ve My Grandmother adlı kısa filmlerin dünya dağıtım hakları için 3 senelik bir sözleşmeye imza atan Can Evrenol, 2009 yılında, ”A Film About Races” adlı Uzun metraj belgeselin montajını üstlenmiştir. Can Evrenol şimdi BluTv’de yayımlanan “Çıplak” dizisinin senaristliğini ve yönetmenliğini yapmaktadır.

Can Evrenol Filmleri

  • 2019 – Peri: Ağzı Olmayan Kız (Peri: Girl With No Mouth)
  • 2018 – Uzun Kurmaca,
  • 2017 – Ev Kadını (Housewife)
  • 2015 –  Uzun Kurmaca
  • 2015 – Baskın: Karabasan

Can Evrenol Dizileri

2020 – Çıplak

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler