Ana SayfaKimdirDeniz Özçelik Kimdir?

İlgili Postlar

Deniz Özçelik Kimdir?

Son olarak sözü ve müziği kendisine ait olan Majnoon’un prodüksiyonunu yaptığı ‘’Neylerim’’ parçasını müzikseverlerin beğenisine sunan Deniz Özçelik Kimdir? Deniz Özçelik Kaç Yaşında? Deniz Özçelik Ne Zaman Doğdu? Deniz Özçelik Nerede Doğdu? Deniz Özçelik Aslen Nereli? Deniz Özçelik Hangi Burç? Deniz Özçelik Hakkında merak edilen bilgiler Kimdir yazımızda. İşte Deniz Özçelik…

Deniz Özçelik Kaç Yaşında? Deniz Özçelik Ne Zaman Doğdu? Deniz Özçelik Nerede Doğdu? Deniz Özçelik Aslen Nereli? Deniz Özçelik Hangi Burç? Deniz Özçelik Kimdir?

Vokal dalında %100 burs kazanarak gittiği Berklee College of Music’de Greg Osby, Tiger Okoshi, Bobby Mcferrin,   Beyonce’un ekibinden saksafoncu Tia Fuller gibi müzisyenlerle çalışan Deniz Özçelik, türkü düzenlemeleri ve caz performansları, film jenerikleri, Avustralya’da yangınlarda ölen koalalara yazıp kaydettiği ‘’I am an Animal’’ gibi sosyal mesajlar veren besteleri ile tanınıyor.

Yüzlerce bestesi olan Deniz Özçelik’i halk ozanı edasıyla meşk ederken, piyano çalıp caz söylerken veya gitarıyla alternatif müzik yaparken dinlemek mümkün. Sosyal medyayı da aktif olarak kullanan sanatçı Deniz Özçelik, şu anda yeni teklisini yayına hazırlıyor, çaldığı birçok enstrüman sayesinde aranje ve prodüksiyon çalışmalarını da kendisi yürütüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler