Ana SayfaKimdirAhmet Yalçın Kimdir?

İlgili Postlar

Ahmet Yalçın Kimdir?

2015 yılında O Ses Türkiye yarışmasına katılmasının ardından 2018 yılında ilk şarkısını yayınlayan Ahmet Yalçın kimdir? Ahmet Yalçın kaç yaşında? Ahmet Yalçın aslen nereli? Ahmet Yalçın nerede doğdu? Ahmet Yalçın ne zaman doğdu? Ahmet Yalçın hangi burç? Ahmet Yalçın hakkında tüm merak ettikleriniz haberimizin devamında…

Ahmet Yalçın kaç yaşında? Ahmet Yalçın aslen nereli? Ahmet Yalçın nerede doğdu? Ahmet Yalçın ne zaman doğdu? Ahmet Yalçın hangi burç?

Ahmet Yalçın 1 Ocak 1995 yılında Erzurum’da dünyaya gelmiştir ve oğlak burcudur.

Ahmet Yalçın kimdir?

Erzurumlu olan Ahmet Yalçın  2015 yılında O Ses Türkiye yarışmasında yarışmıştır. Lise mezunudur ve konservatuara hazırlanmaktadır. Babasının hayali onu futbolcu olarak görmek olsa da onun gönlünün müzikten yana olduğunu söylemektedir. Elemelerde Hayat Öpücüğü şarkısını söyleyen Ahmet Yalçın performansıyla jüri üyelerinden kimseyi döndüremedi. Dostum dostum şarkısını da söylemiştir.

1 Ağustos 2018’de “Anla” isimli şarkısıyla birlikte ilk single şarkısını yapan yalçın geçtiğimiz günlerde yeni şarkısı “Bana Bi Sarılsan” ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Ahmet Yalçın Şarkıları

  • Anla
  • Anla House
  • Acele Acele
  • Bana Bi Sarılsan
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler