Ana SayfaKimdirSelin Süremen Kimdir?

İlgili Postlar

Selin Süremen Kimdir?

Güzellik uzmanı Selin Süremen kimdir? Selin Süremen kaç yaşında? Selin Süremen nereli? Selin Süremen nerede doğdu? Selin Süremen aslen nereli? Selin Süremen hakkında tüm merak ettikleriniz haberimizin devamında…

Selin Süremen kaç yaşında? Selin Süremen nereli? Selin Süremen nerede doğdu? Selin Süremen aslen nereli?

Selin Süremen 14 Aralık 1988 yılında İstanbul’da dünyaya geldi ve yay burcudur.

Selin Süremen Kimdir?

14 Aralık 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Süremen 2 çocuklu bir ailenin tek kız çocuğu olarak İstanbul da Dünyaya geldi. 11 yaşından beri Güzellik sektörüne hizmet vermeye başladı.

İlkokul, ortaokul ve Lise öğrenimini İstanbul un Beykoz ilçesinde tamamlayan Selin Süremen aynı zamanda okul dan arta kalan zamanlarında sürekli olarak çalışmaya devam etti. 2007 yılında ilk Güzellik salonunu açtı ve ardından birer yıl arayla aynı ilçe de 2 salon daha açarak bölgesinde en çok tercih edilen Güzellik salonu idi. Halen kendi adıyla hizmet vermeye devam eden Güzellik salonlarını Eğitime verdiği ilgi ve özveriden dolayı devretme kararı aldı.
Salon işletmeciliği yaparken birçok dergi, katalog, klip ve dizi setlerinde Makyözlük yaptı. Çekirdekten yetişerek birçok Güzellik alanında Ar-Ge çalışmaları yaptı. Akademik kariyerine İstanbul da Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Özel bir Akademi de başlayarak 2010 yılından itibaren ise hem kadrolu hem dışarıdan destek vererek bu okulda öğretim görevlisi olarak yer aldı.
Eğitmenlik yaparken mesleğime faydalı olabilecek her alanda Eğitime varım diyen Selin Süremen 2017 Yılında HALİÇ üniversitesi Biyometrik yüz tanımlama ve profil hesaplama bölümünden mezun oldu. Akabinde aynı Üniversite de Diksiyon, vücut dili ve psikoloji derslerinde de Uzmanlık Eğitimini tamamladı. Selin Süremen kendi Patentini alarak Pe Art Turkey adlı yani Türkçe anlamı Kalıcı Makyaj Sanatı Türkiye olan markasını kurarak bu alandaki yüzlerce kursiyerlerini aynı çatı altında toplamayı başarmış, hala yaptıkları işleri gözlemleyerek işlerinde daha iyi uzman olmaları konusunda süresiz desteğini esirgememektedir.
Bu yıl öneri ve yoğun istek üzerine aynı marka adıyla Kozmetik alanında da hizmet vermeye başlamıştır. İleriki yıllarda dün ve bugün yaptığı başarılı icraatların üzerine çok daha fazlasını katmayı planlayan Selin Süremen Kariyerime bugün olduğu gibi, herzaman siz değerli meslektaşlarım ile el ele vererek, ben değil biz diyerek devam etmek istiyorum dedi. Alanındaki başarısından dolayı herkesin övgüyle bahsettiği Selin Süremen Türkiye deki birçok platformda en çok tercih edilen Eğitmenlerin arasında yer aldı ve almaya devam ediyor.
İşimi para kazanmak için değil, öncelikle öğretmeyi, insanların hayatına faydalı olabilmek adına dokunmayı çok sevdiğim için bu işi yapıyorum diye sürekli dile getiren Selin Süremen Türkiye de toplam 51 tane il de binlerce öğrenci yetiştirdi. Yaşının çok genç olmasına rağmen, Araştırma ve geliştirme çalışmaları yapan bilir kişilerin dikkatini çekerek 2018 Yılında bu bilir kişilerin gözetimiyle birlikte Türkiye de ilk ve tek olarak Yılın en iyi kalıcı Makyaj ve Microblading Eğitmeni ünvanı, 2019 yılında da aynı şekilde yılın en iyi kalıcı Makyaj ve Microblading Eğitmeni ünvanını alarak kariyerini birkezdaha taçlandırdı.
Adından sürekli “ilkeri yapan” diye bahsettiren Selin Süremen Şu an 3. düzenlediği Güzellik Kariyeri MASTERCLASS Eğitim programını 2018 Yılında Türkiye de ilk yapan olarak kayıtlara geçti. Tabii bu İlker sadece Türkiye de ilk Masterclass ibaresiyle Eğitim programı düzenleyen Eğitmen olarak kalmadı. Güzellik sektöründe İlk sektörel kitap yazan,alanında İlk ve tek Ödüllü Eğitmen, BB Glow Cilt Bakım yöntemini Avrupa dan Türkiye ye ilk taşıyanlar arasında yer alan, Fibroblastplasma yani günümüzde daha çok bilinen adı Plasma pen i değerli hocamız Ayşe Çetinkaya nın öncülüğünde Türkiye de ilk Eğitim programı oluşturan Selin Süremen kariyerine sürekli olarak ilkleri yapmaya devam ediyor.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler