Ana SayfaÜnlülerMahsun Kırmızıgül'den takipçilerine uyarı!

İlgili Postlar

Mahsun Kırmızıgül’den takipçilerine uyarı!

Son dönemlerde artan dolandırıcılık olaylarına karşı bir uyarı da Mahsun Kırmızıgül’den geldi. İşte ünlü yönetmenin yaptığı o uyarı.

Mucize 2 filmi ile ilgili gelen şikayetlere karşın önemli bir uyarı Mahsun Kırmızıgül’den geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile takipçilerine dikkatli olmaları gerektiğini söyleyen Mahsun Kırmızıgül, dolandırıcıların yeni filmi üzerinden insanları dolandırmaya çalıştığını söyledi.

Mahsun Kırmızıgül’den Nurgül Yeşilçay’î üzen karar!

Mahsun Kırmızıgül: Dolandırıcılara inanmayın!

Ege Bölgesi’ndeki vatandaşların aranarak “Sizleri filmde oynatacağız” şeklinde sözlerin söylendiğini ve bu nedenle paraların alındığını ifade eden Mahsun Kırmızıgül, “Dolandırıcıların tuzağına düşmeyin!” dedi.

Mahsun Kırmızıgül kimdir?

“Kişilerle bir ilgimiz yok”

Sosyal medya hesabından: “Duyuru! “Mucize 2” filminin adını kullanarak, Ege Bölgesinde insanları “Sizleri filmde oynatacağız” vaatleriyle aldatan, başta BCA cast ajansı ve aynı söylemi kullanan başka ajansların filmimizle hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Mucize 2 filmi için yardımcı oyuncu seçimi ilgili tek yetkili Cem Ajans’tır. Filmimizde rol almak isteyen herkes ücretsiz olarak Cem Ajans’a başvurularını yapabilirler. Saygılarımızla Boyut Film.” açıklamasını yaparak kendi ve firma adına açıklamada bulunan Mahsun Kırmızıgül, yaptığı bu açıklama ile birlikte aynı zamanda yaşanan dolandırıcılık olaylarına da dikkat çekti.

Mucize 2 ne zaman geliyor?

3 yıl önce Mucize filmi ile vizyonda yer alan Mahsun Kırmızıgül, ilk filmiyle elde ettiği başarının ardından aynı filmin ikinci versiyonunu sinemaya hazırlanıyor. Mucize 2 olarak adlandırılan ikinci filmi için uzun zamandan beri hazırlıklarını sürdüren yönetmen, şu an için cast sürecinde. Filmin ne zaman vizyona gireceği ise bilinmiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler