Ana SayfaÜnlülerArda Öziri'nin dansözle kutlama yapmasıyla tepki çeken sevgilisi açıklama yaptı!

İlgili Postlar

Arda Öziri’nin dansözle kutlama yapmasıyla tepki çeken sevgilisi açıklama yaptı!

Arda Öziri’nin dansözle kutlama yapmasıyla tepki çeken sevgilisi açıklama yaptı! Arda Öziri’nin sevgilisi olarak tanıdığımız Vildan Örnek, motosiklet kazasında hayatını kaybeden Öziri’nin 40’ının çıkmasının ertesi günü dansözlü doğum günü kutlaması yaptığı gerekçesi ile tepkilere maruz kalmıştı. Vildan Örnek, tepkilerin ardından açıklama yaptı. Detaylar haberimizde…

Arda Öziri çabuk unutuldu! Sevgilisi ve yakın arkadaşları dansözlü kutlama yaptı!

Geçtiğimiz 27 Mayıs günü İstanbul’da yaptığı motosiklet kazası nedeni ile hayatını kaybeden genç oyuncu Arda Öziri, sevenlerini yasa boğmuştu. Arda Öziri’nin sevgilisi olarak tanıdığımız Vildan Örnek de büyük üzüntü yaşamış, duygularını sosyal medya hesabından “Eşim, dostum, arkadaşım, sırdaşım ne çok şey oldun. Hayatıma girdiğin ilk günden bu yana şimdi, tam altı yıl sonra aynı gün kaybettim seni… Acımın tarifi olamaz. Sen babana kavuştun. Bir gün bizde sana kavuşacağız. Hayatıma kattıkların için sana binlerce kez teşekkür ederim güzel insan.” şeklinde yaptığı paylaşım ile dile getirmişti.

Arda Öziri Kimdir?

Arda Öziri’nin sevgilisi dansözlü kutlama yaptı eleştirileri

Vildan Örnek, önceki gün Arda Öziri’nin 40’ının çıkmasının hemen ertesi günü ünlü oyuncunun yakın arkadaşları ile birlikte dansözlü doğum günü kutlaması yaptığı eleştirileri ile gündeme gelmişti. Arda Öziri’nin yakın arkadaşı Cengiz Çolak, sosyal medya hesabından partiden olduğunu ifade ettiği fotoğrafları yayınlayarak “Bu fotoğrafta gördükleriniz Arda’nın kız arkadaşı ve en yakın gördüğü dostları… Ben bu adamın kırkının duasını dün yapmışken, maalesef sevgilisi çalgılı doğum gününü kutluyor. Vildan’cım her sene doğum günün oluyor, bari biraz daha sade yapsaydın. Olan gerçekten ölene oluyormuş. Hepinize yazıklar olsun. Hepinizi siliyorum, hayatınızda başarılar diliyorum. Umarım ömrünüz uzun olur.” notunu yazdı ve tepki gösterdi.

Arda Öziri öldüğünde biz zaten ayrıydık

Vildan Örnek, konu hakkında açıklama yaptı: Öldüğünde biz zaten ayrıydık, altı aydır hiç konuşmuyorduk. Belki öldüğü gün başka kız arkadaşıyla beraberdi. Öldüğü gece yanındaydı belki de. Ya da cenazesinde olduğu söylendi, bilmiyorum. Arda’nın ailesi bir tek beni tanıyordu. Arkadaşları da arkadaşımdı. 2012’den 2016’ya kadar birlikteydik. Ayrılınca arkadaş kaldık. Arkadaş da kalamayacağımızı düşünerek ölmeden altı ay önce görüşmemeye karar verdik. Ancak birbirimize uzaktan da olsa hep sahip çıkıp saygı gösterdik. Arda’nın ölümü beni çok üzdü. Ben partiye bir davet üzerine arkadaşımı yalnız bırakmamak için gittim. Bana tepki gösteren Cengiz Çolak da davetliydi ve gelecekti. Son anda ‘Neden evde yapmıyor?’ diyerek gelmekten vazgeçti. Bana bu tepkisine hiç anlam veremedim. Arda öldüğü zaman onun arabasıyla gittim İzmir’e üzüntüme şahit olan birisiydi. Bu kadarı çok acımasızca. Hayatta düğün de var cenaze de. Arkadaşımın davetiyle gittim. Aynı gün doğduğumuz için pastayı üflerken beni yanına çekti. Zaten pastada ‘40’ yazıyor. Oysa ben 33 yaşındayım. Benim içim rahat.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler