Ana SayfaDedikoduMagazin Dünyasının Kilo Vererek Değişen Ünlüleri

İlgili Postlar

Magazin Dünyasının Kilo Vererek Değişen Ünlüleri

Magazin dünyasında ünlülerin değişim haberleri sık sık karşılaştığımız başlıklar arasında. Kimisi estetikle değişim geçirirken, kimisi ani imaj değişimleriyle karşımıza çıkıyor. Bazı isimlerde daha sağlıklı bir yaşam için fazla kilolarını vererek adeta bambaşka bir insan oluyorlar. İşte magazin dünyasının kilo vererek değişen isimleri;

Işın Karaca

Işın Karaca kimdir

 

Ünlü şarkıcı Işın Karaca, 120 kiloyla başladığı zayıflama macerasında, mide küçültme ameliyatı olduktan sonra, iki yıl boyunca hem spor yaparak hem de sağlıklı beslenerek 69 kiloya kadar düşmüştü. Şimdilerde 40 beden olan ünlü saatçı hedefinin 65 kilo ve 38 beden olduğunu söylüyor ve sağlıklı yaşam tarzını devam ettirdiğini dile getiriyor.

Ferhat Yılmaz

Ferhat Yılmaz: 70 Kilo Verdim

 

Kanal D’de 1999-2002 yılları arasında ekrana gelen efsane dizi Yılan Hikayesi’nde Rambo karakteriyle hafızlarda yer edinen başarılı oyuncu Ferhat Yılmaz, kilo vererek değişen isimlerden. Yıllar içinde tam 70 kilo veren ünlü oyuncu, değişimiyle hayranlarını şaşırtmıştı. Ferhat Yılmaz sosyal medyada değişimiyle gündem oldu. Sağlıklı bir yaşam tarzı benimsediğini dile getiren ünlü oyuncu mide ameliyatı ile kilolarından kurtulurken spor ve diyeti de ihmal etmedi. Yılmaz daha önce yaptığı bir açıklamada “Ölecektim artık yani çok fena durumdaydım. Kendi sağlığım için verdim tabii ki. Şu an kendimi kuş gibi çok iyi hissediyorum” demişti.

Buse Terim

 

Buse Terim’de son haliyle dikkat çeken isimlerden. Aralıklı oruç diyetiyle 25 kilo veren Buse Terim, en kritik noktanın saat 18: 00’den sonra hiçbir şey yememek olduğunu söylüyor.

Danla Biliç

Cemal Can ile Danla Bilic'in Takipçilerini Mest Ettikleri O Pozları

Bir dönem aldığı fazla kilolar ile magazinin gündemine düşen Danla Biliç, daha sonra mide küçültme ameliyatı olarak fazla kilolarından kurtuldu.

Feyza Civelek

FEYZA CİVELEK'İN ŞAŞIRTAN DEĞİŞİMİ

Adını Feriha Koydum dizisiyile tanıtan Feyza Civelek, verdiği kilolarla görenleri şaşırtmıştı. 21 kilo zayıflayarak inanılmaz bir değişim yaşayan Civelek, 2,5 ayda 78 kilodan 58 kiloya düştü.

Hacı Sabancı

128 kiloya çıkınca mide küçültme ameliyatı geçiren Hacı Sabancı, 1 yılda 50 kilo vererek büyük bir değişim yaşadı. İlk 1 yılda 50 kilo veren Hacı Sabancı, haftanın 3 günü de ağırlık çalıştığını açıklamıştı. Formunu korumak için yürüyüşe devam ettiğini açıklayan Sabancı beslenmesine de özen gösterdiğini söylüyor.

İskender Paydaş

2016’da 135 kiloya çıkınca mide küçültme ameliyatı oldu. Hızla zayıflayan Paydaş, iki yılda 50 kilo verdi.

Pelin Öztekin

Usta sanatçı Rasim Öztekin’in kızı Pelin Öztekin, Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın kadarosunda yer aldığı 2013 yılında 156 kiloya çıkmıştı. 2014 senesinde mide küçültme ameliyatı olan Öztekin, altı ayda 53 kilo veremiş, ardından 25 kilo daha vererek toplamda 93 kiloya veda edip 60 kiloya inmişti.

Uraz Kaygılaroğlu

Uraz Kaygılaroğlu Kimdir?

2008 yılında Es Es dizisiyle ilk kez karşımıza çıkan Uraz Kaygılaroğlu, 2011 yılında da Pis Yedili’de Canburger karakterini canlandırmıştı. O dönemlerde çok kilolu olan Kaygılaroğlu, daha sonra sıkı bir diyet ve sporla 140 kilodan 76 kiloya indi.

Ümit Erdim

Ümit Erdim2018 yılında 142 kiloya kadar çıkan ünlü oyundu Ümit Erdim, mide küçültme ameliyatı olduktan sonra 73 kilo verdi. Ümit Erdim, 142 kilodan 69 kiloya kadar düştü. Çevresi Erdim’e biraz kilo alması gerektiğini söylese de Erdim bu şekilde mutlu olduğunu dile getiriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler