Ana SayfaDedikoduKerem Bursin: Kendimi Yakışıklı Bulmuyorum

İlgili Postlar

Kerem Bursin: Kendimi Yakışıklı Bulmuyorum

Hakan Gence’nin youtube kanalında yayımlanan programına konuk olan ünlü oyuncu Kerem Bürsin, hem aşk yaşadığı Hande Erçel ile ilgili, hem de gündelik yaşamıyla ilgili açıklamalar yaptı. Samimi itiraflarıyla herkesi gülümseten Kerem Bursin “Kendimi yakışıklı bulmuyorum dedi. İşte ünlü oyuncunun o açıklamaları;

“Kendimi 20 Yaşında Hissediyorum”

Hakan Gence’nin YouTube kanalında yayımlanan Sıkı Muhabbet programının bu haftaki konuğu yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin’di. Bir süredir Sen Çal Kapımı dizisindeki rol arkadaşı Hande Erçel ile aşk yaşayan Bursin, hakkında merak edilenleri anlattı.

Kerem Bürsin’ in Çok Özel Açıklamaları Gündem Oldu…

34 yaşındaki Bursin, yaşıyla ilgili soru üzerine kendisini daha genç hissettiğini “Kendimi 20 yaşında hissediyorum. Hatta bazı arkadaşlarım 13 diyor. 30’lar çok hızlı geçiyor. Doğum günümde dileğim, dünyayla alakalıydı. Çünkü hiç iyi bir yolda değiliz, doğaya verdiğimiz zararın haddi hesabı yok” sözleriyle açıkladı.

“Jön Olmak İstemiyorum”

‘Jön’ kavramı hakkında da düşüncelerini dile getiren Bürsin, “Ben jön değilim, olmak istemiyorum. Hayatımı yaşamak istiyorum. Kalıpların, bir kafesin içine girmek istemiyorum” dedi.

“Hande Mütiş Bir İnsan”

Hande Erçel’le güzel bir birliktelik yaşadığı bilinen ünlü oyuncu aşkla ilgili soru üzerine sözlerine şu şekilde devam etti: “Aşk olağanüstü bir şey. Bizi insan yapan şeylerden biri. Her anlamda ilham veriyor. Hande müthiş bir insan. Onu çok seviyorum. Her şeyden önemlisi çok iyi arkadaşız. Bu değerli bir şey. Çok da iyi kalpli bir insan.”

Kerem Bursin: Kendimi Yakışıklı Bulmuyorum

Kerem Bürsin, çok sayıda hayranı olmasına rağmen kendisini yakışıklı bulmadığını şu sözlerle dile getirdi; “Kendimi yakışıklı bulmuyorum. Kim kendini yakışıklı buluyor ki? Şunu merak ediyorum, gerçekten biri aynanın karşısına geçip ‘Vay be ne kadar çekiciyim’ diyor mu? Bana göre değil. Bu kendimi sevmiyorum demek değil ama benim derdim o değil”

Kerem Bursin Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler