Ana SayfaÜnlülerKerem Bürsin' in Çok Özel Açıklamaları Gündem Oldu...

İlgili Postlar

Kerem Bürsin’ in Çok Özel Açıklamaları Gündem Oldu…

Başarılı gazeteci Hakan Gence ‘nin youtube programında Sıkı Muhabbet’ de yayınlanan bölümüne konuk olan Kerem Bürsin, hem birlikte olduğu Hande Erçel’ le alakalı, hem de günlük yaşamı hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Ünlü oyuncu “Kendini yakışıklı buluyor musun?” şeklinde yöneltilen o soruya ise bomba bir yanıt verdi.  Detaylar Haberimizde…

Busenaz Sürmeli’den Kerem Bursin’e Yanıt

Kerem Bürsin’ in Çok Özel Açıklamaları Gündem Oldu…

Hürriyet gazetesinin Youtube’ da izlenilen ‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’ adlı programının son konuğu başarılı sanatçı Kerem Bürsin idi. Başrollerinde yer aldığı  ‘Sen Çal Kapımı’ adlı dizinin final çekimlerini bitiren diziden partneri Hande Erçel ile ilişki yaşayan Kerem Bürsin, kendisiyle ilgili merak edilenleri tüm açık yüreklilikle anlattı.

Kerem Bürsin: “20 Yaşında Hissediyorum”

34 yaşlarındaki Kerem Bürsin, yaşı hakkında yöneltilen soru üzerine kendisini aslında daha da genç gördüğünü ileterek, “Kendimi 20 yaşında hissediyorum. Hatta bazı arkadaşlarım 13 diyor. 30’lar çok hızlı geçiyor. Doğum günümde dileğim, dünyayla alakalıydı. Çünkü hiç iyi bir yolda değiliz, doğaya verdiğimiz zararın haddi hesabı yok” dedi.

 “Ben Jön Değilim”

‘Jön’ kelimesi ile ilgili de bişeyler söyleyen Kerem Bürsin, “Ben jön değilim, olmak istemiyorum. Hayatımı yaşamak istiyorum. Kalıpların, bir kafesin içine girmek istemiyorum” dedi…

” Onu Çok Seviyorum “

Rol arkadaşı Hande Erçel ile aşk yaşadığı bilinen Kerem Bürsin, aşk hakkında yöneltilen soru üzerine şunları sıraladı: “Aşk olağanüstü bir şey. Bizi insan yapan şeylerden biri. Her anlamda ilham veriyor. Hande müthiş bir insan. Onu çok seviyorum. Her şeyden önemlisi çok iyi arkadaşız. Bu değerli bir şey. Çok da iyi kalpli bir insan.”

Hande Erçel kimdir?

“Kendimi Yakışıklı Bulmuyorum”

Yakışıklı oyuncu fazla sayıda hayranı olmasına rağmen kendisini yakışıklı bulmadığını ifade ederek, “Kendimi yakışıklı bulmuyorum. Kim kendini yakışıklı buluyor ki? Şunu merak ediyorum, gerçekten biri aynanın karşısına geçip ‘Vay be ne kadar çekiciyim’ diyor mu? Bana göre değil. Bu kendimi sevmiyorum demek değil ama benim derdim o değil” dedi.

Kerem Bursin kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler