Ana SayfaDedikoduMehmet Dinçerler Üstsüz Fotoğrafıyla Sosyal Medyayı Salladı

İlgili Postlar

Mehmet Dinçerler Üstsüz Fotoğrafıyla Sosyal Medyayı Salladı

Hadise’nin yeni aşkı Mehmet Dinçerler son paylaştığı fotoğrafla gündeme damgasını vurdu. Mehmet Dinçerler üstsüz fotoğrafıyla sosyal medyayı salladı. İşte Mehmet Dinçerler’in o paylaşımı;

Gündemden Düşmüyorlar

Kısa süre önce aşk yaşadıkları ortaya çıkan iş insanı Mehmet Dinçerler ve şarkıcı Hadise son haftalarda magazin gündeminden düşmüyor. Hadise ile aşk yaşadığı öğrenildikten sonra sosyal medyada takipçi akınıyla karşılaşan Dinçerler, Instagram hesabından paylaştığı son fotoğrafla sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Sevgilisiyle Tatil Yapan Hadise’den Yeni Paylaşım

Şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler’in aşkı magazin basınında konuşulmaya devam ediyor.

Hadise kimdir?

Snob Magazin’in haberine göre; Hadise ile aşk yaşamaya başlayan Mehmet Dinçerler, Instagram’da takipçi ve beğeni sayısını kısa sürede katladı.

Hadise ile aşk yaşamaya başlamadan önce Instagram’da 70 bin civarında takipçisi bulunan Mehmet Dinçerler, adının sosyal medyada hızla yayılmasının ardından Instagram’da 110 bin takipçiye ulaştı.

Mehmet Dinçerler Üstsüz Fotoğrafıyla Sosyal Medyayı Salladı

Geçtiğimiz haftalarda Bodrum Türkbükü’nde plajda görüntülenen Hadise ve Mehmet Dinçerler çifitnin mutlu halleri kameralara yansımış, samimi görüntüleri uzun süre gündem olmuştu.

Sonrasında bayram tatili için Meksika’ya giden çiftin sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar nerede kaldıklarını ele vermişti. Sosyal medya hesaplarından ayrı ayrı fotoğraf paylaşan çiçeği burnundan çiftten Hadise, sevgilisi Dinçerler’e verdiği pozu “Bu gülümseme benim ama sebebi sensin” cümlesini ispanyolca yazarak paylaşmıştı.

Dinçerler, önceki gün spor yaparken çekildiği, kaslı vücudunu gösteren kareleri sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğrafları gören şarkıcı Hadise’nin hayranları, kayıtsız kalamayarak iş insanı Dinçerler’e beğeni ve yorum yağdırdı.

Dinçerler’in paylaştığı fotoprafın altına, “Maşallah eniştemize”, “Hadise bunu beğendi”, “Hadise seni klibinde oynatmalı”, “Acaba Hadise bakıp bakıp, “Bu ne benim mi!” diyor mudur?”, “Hemen evlenin. Hadise haklı. Enişte yıkılıyor” gibi yorumlar yapıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler