Ana SayfaÜnlülerMabel Matiz seks konusunda sitem etti

İlgili Postlar

Mabel Matiz seks konusunda sitem etti

Şarkıları ve açıklamaları ile en çok konuşulan isimlerden olan Mabel Matiz seks sitemi geldi. İşte ünlü sanatçının seks hakkındaki sözleri.

İlk albümü ile müzik dünyasının en dikkat çeken renkli isimlerinden birisi olan Mabel Matiz, 4. albümü Maya ile müzik dünyasının yine en popülerinden birisi oldu. Maya albümünün hikayesini ve özle hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunan sanatçı özellikle seks konusunda söyledikleriyle dikkat çekti.

Mabel Matiz şarkılarını neden paylaşmamış?

Mabel Matiz seks tutumunu eleştirdi!

Şarkıları genelde erotik, cesur ve şaşırtıcı olarak tanımlanan Mabel Matiz, bu konuda farklı bir yorum yaptı. “Şarkılarım her şeyden söz edebilir, seks de buna dahil. Seks, hayatın içinde bu kadar büyük bir alan kaplıyorken neden tersiymiş gibi, hiç yokmuş gibi davranılıyor? Bu ikiyüzlü durum içimi bayıyor. Seksten söz eden bir şarkının nesi şaşırtıcı, cidden anlamıyorum. Mutlulukla, eğlenerek yazdım o şarkıları. Onları yazarak kendime biraz daha yaklaşmışım gibi hissettim. Önemli olan bu. Toplumun bu şarkılardan okuyacağı toplumla ilgili, benimle değil. Gücünün dışarıdan geldiğine inanmış biri otosansüre yaslanır ancak, ben değil.” diyen sanatçı, sözlerin neden bu kadar farklı algılandığına dair farklı bir bakış açısı sundu.

Mabel Matiz kimdir?

Mabel Matiz albümü ile ne istedi?

Yeni albümünde köklerine döndüğünü ve özellikle Anadolu’dan esinlendiğini söyleyen Mabel Matiz, zor geçen zamanlarda insanların özüne dönmesi noktasında önemli bir mesaj da verdi.

“Kekemeliğimle kendimi keşfettim”

Çocukken yaşadığı kekemelik nedeniyle içine kapandığını ve bunun da kendini keşfetmesini sağladığını söyleyen Mabel Matiz, müzikle olan bağını da bu duruma bağlıyor. “Aslına bakarsan müzikle olan bağım da bu nedenle başladı. Kendimi bu yolla ifade edebileceğimi, müziğin bana iyi geldiğini keşfettim. Yaşanan her şeyi kabulle ödüllendirmeye, şükretmeye çalışıyorum. Dönüştürebildiklerimden mutluyum. Ama uzun bir yol bu, sonu yok…” diyen Mabel Matiz, yaşadığı sorunun kendi hayatına olan etkisini de böylece anlattı.

Mabel Matiz ve ak?  

Röportajda kendisine yöneltilen aşk sorusunu da yanıtlayan Mabel Matiz, “Aşk bence kişisel eksikliklerimizle ilintili. Eksikliğini hissettiklerimiz ya da yaralarımız bir başkasında aynalandığında bunun adı aşk oluyor.” dedi. Aşkı hastalıklı bir durum olarak tanımlayan sanatçı, aşka karşı biraz önyargılı bir ifade kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler