Ana SayfaÜnlülerTuncay Şanlı'dan nafaka açıklaması

İlgili Postlar

Tuncay Şanlı’dan nafaka açıklaması

Tuncay Şanlı’dan nafaka açıklaması. Eski sevgilisi Melis Sayım’ın hakkında çarpıcı iddialarda bulunduğu Tuncay Şanlı, iddialara yaptığı açıklama ile yanıt verdi. Şanlı, hakkındaki iddialara ne yanıt verdi? İddiaları kabul etti mi? Detaylar haberimizde…

Tuncay Şanlı’ya Nafaka Şoku!

Melis Sayım’dan Tuncay Şanlı’ya nafaka davası

Tuncay Şanlı’nın eski sevgilisi ve çocuğunun annesi Melis Sayım, Şanlı’nın çocuğu için hiçbir maddi destekte bulunmadığını iddia ederek dava açmıştı. Sayım’ın, şikayet dilekçesinde Tuncay Şanlı’nın çocuğun masraflarını karşılamadığını ve özel hayatına dikkat etmediği şeklinde iddialara yer verdiği söylenmişti.

Tuncay Şanlı Kimdir?

Tuncay Şanlı, Melis Sayım’ın iddialarına yanıt verdi

Tuncay Şanlı, Melis Sayım’ın iddialarının ardından açıklama yaptı. Şanlı’nın açıklaması şu şekilde:

Kamuoyuna, dün şahsım hakkında basında yer alan, oğlum Ömer Şanlı’nın annesi tarafından açılan nafaka davasını ben de sizler gibi yayın organlarından öğrenmiş bulunmaktayım.

Öncelikle belirtmek isterim ki; basında yer alan, karşı tarafın dava dilekçesinde belirtmiş olduğu iddialar gerçek dışı olmakla birlikte, tarafıma yöneltilen bu asılsız iddialar beni derinden etkilemiştir.

Bir diğer önemli konu ise, “Tuncay Şanlı hamile sevgilisini doğuma 4 gün kala aldattı” şeklinde çıkan haberler gerçeklikten uzak olup, kamuoyunu yanlış yönlendirmeyi hedef alan asılsız haberlerdir.

Melis Hanım ve ben hamilelik sürecini ilişkimiz bittikten sonra öğrendik. Şu an halen devam etmekte olan birlikteliğimin ise, Melis Hanım’la birlikte olduğumuz süreçle kesişen hiçbir dönem yoktur.

Hamilelik sürecini öğrendiğim andan itibaren bir baba adayı olarak üzerime düşen görevleri yerine getireceğimi Melis Hanım’a ilettim. Hamileliğin olumsuz etkilenmemesi ve çocuğumun zarar görmemesi için özel hayatımı gizli tutmaya çalıştım.

Nitekim bu hassas süreçte, bir baba olarak üzerime düşen sorumlulukların bilinci ile maddi ve manevi görevlerimi layığıyla yerine getirdim. Tarafıma yöneltilen bu asılsız iddiaların aksini kanıtlayabilecek belgelere sahip olmama rağmen, para konusunun henüz 2 aylık olan çocuğumun üzerinden mevzubahis edilerek gündeme getirilmesini şiddetle kınıyorum. Saygılarımla…

Melis Sayım, eski sevgilisi ve çocuğunun babası Tuncay Şanlı’nın bebeğine hiçbir maddi destek sağlamadığını iddia ederek nafaka davası açmıştı. Şanlı, Melis Sayım’ın iddialarına yanıt verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler