Ana SayfaÜnlülerMabel Matiz'den kötü haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu nasıl?

İlgili Postlar

Mabel Matiz’den kötü haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu nasıl?

Mabel Matiz’den kötü haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı! Konseri sırasında fenalaşan Mabel Matiz’e ne oldu?Ünlü şarkıcının sağlık durumu nasıl? Mabel Matiz hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde…

Mabel Matiz seks konusunda sitem etti

Mabel Matiz’den sevenlerini korkutan haber

Ünlü şarkıcı Mabel Matiz’den sevenlerini üzen bir haber geldi. Son yılların en çok dinlenen ve en çok konser veren şarkıcılarından biri olan Mabel Matiz, İstanbul,Ayvalık ve Çeşme konserleri ile sevenlerinin karşısına çıkarken, son haberler sevenlerini korkuttu.

Mabel Matiz kimdir?

Mabel Matiz apar topar hastaneye kaldırıldı

Çeşme’de hayranları ile bir araya gelen ünlü şarkıcı Mabel Matiz, sahne sonrasında aniden fenalaştı. Apar topar hastaneye kaldırılan Mabel Matiz’e iki hafta istirahat etmesi için rapor verildi. Mabel Matiz’in yerine sahneye Halil Sezai çıktı.

Sevenleri ile buluşacaktı

Ünlü şarkıcı Mabel Matiz, İstanbul, Ayvalık ve Çeşme konserlerinin ardından Muğla’da sahne alacak, 5 Ağustos Pazar akşamı Dalaman’da sevenleri ile bir araya gelecekti. Mabel Matiz’e ne olduğu merak edilirken, henüz hakkında bir açıklama gelmedi.

Mabel Matiz’den dikkat çeken açıklamalar

Mabel Matiz, geçtiğimiz günlerde şarkılarının genelde erotik, cesur ve şaşırtıcı olarak tanımlanması konusunda yaptığı açıklama ile gündeme gelmişti. Matiz, konu hakkında “Şarkılarım her şeyden söz edebilir, seks de buna dahil. Seks, hayatın içinde bu kadar büyük bir alan kaplıyorken neden tersiymiş gibi, hiç yokmuş gibi davranılıyor? Bu ikiyüzlü durum içimi bayıyor. Seksten söz eden bir şarkının nesi şaşırtıcı, cidden anlamıyorum. Mutlulukla, eğlenerek yazdım o şarkıları. Onları yazarak kendime biraz daha yaklaşmışım gibi hissettim. Önemli olan bu. Toplumun bu şarkılardan okuyacağı toplumla ilgili, benimle değil. Gücünün dışarıdan geldiğine inanmış biri otosansüre yaslanır ancak, ben değil.” diye konuşmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler