Ana SayfaKültür ve SanatMüzikMabel Matiz yeni albümüyle konser serisine başlıyor

İlgili Postlar

Mabel Matiz yeni albümüyle konser serisine başlıyor

Maya adlı albümüyle yeniden sevenlerinin karşısına çıkan Mabel Matiz yeni albümüyle konserlerine başlıyor. İşte konser programı.

Son dönemlerin en dikkat çeken sanatçılarından birisi olan Mabel Matiz, yeni albümüyle yine en çok konuşulan isimlerden birisi durumunda. Geçtiğimiz günlerde Maya adını verdiği yeni albümüyle müzik piyasasına giriş yapan ünlü sanatçı, yeni şarkılarını da söyleyeceği konser serisine başlayacak.

Mabel Matiz’in yeni albümü için tepkiler nasıl?

Mabel Matiz Harbiye Açıkhava konserlerinde olacak

Mabel Matiz’in vereceği konserlerden en çok ilgi çekeni kuşkusuz Harbiye Açıkhava konserleri olacak. Konser serisi dahilinde pek çok ünlü ismin konseri ile yer alacağı Harbiye Açıkhava konserlerinde Mabel Matiz de yer alacak. Yeni albümüyle ilk defa sahneye çıkacak olan Mabel Matiz, Açıkhava’da sevilen yeni şarkılarını seslendirecek. Farklı yorumu, tarzı ve şarkıları ile dikkat çeken Mabel Matiz yeni albümünün yanı sıra sevilen eski şarkılarını da söyleyecek. Sanatçının konserine yoğun ilgi bekleniyor.

Mabel Matiz konser programı nasıl?

28 Temmuz’da Harbiye Açıkhava’da vereceği ilk konser ile birlikte konser serisine başlayacak olan şarkıcının daha sonraki günlerdeki konser programı ise şöyle;

1 Ağustos Çarşamba Ayvalık Amfi Tiyatro

3 Ağustos Cuma Altınoluk Amfi Tiyatro

4 Ağustos Cumartesi Çeşme Amfi Tiyatro

17 Ağustos Cuma Datça Amfi Tiyatro

18 Ağustos Cumartesi Marmaris Amfi Tiyatro

20 Ağustos Pazartesi Bodrum Antik Tiyatro

21 Ağustos Salı Kuşadası AVM Amfi Tiyatro

Mabel Matiz kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler