Ana SayfaYaşamGüzellikLip Lift Hakkında Bilinmeyenler

İlgili Postlar

Lip Lift Hakkında Bilinmeyenler

Son dönemlerin popüler estetiği Lip Lift tercih edilen estetik işlemlerin başında gelmektedir. Dudak kaldırma işleminin bu kadar sık tercih edilmesinin sebeplerinden birisi ise kısa sürede istenilen sonucun elde edilmesinden dolayıdır.  Dudak Kaldırma İşlemi Nasıl Yapılmaktadır? Lip Lift ile dudak ve burun arasındaki “philtrum” adı verilen bölge kesilerek burun ve dudak arasındaki mesafe kısaltılmaktadır.  Bu işlem ile dudak ve burun arasındaki mesafe daha kalkık ve belirgin gösterilmek istenmektedir. Dudak kaldırma, kolay ve basit bir işlem olmasına rağmen çeşitli tekniklere sahiptir. Kişinin isteği doğrultusunda çeşitli tekniklerle yapılmaktadır. Kimi zaman yüzdeki orantısızlığı gidermek için çoğu zaman ise estetik amaçlı yapılmaktadır. Dudak kaldırma işlemi erkekler tarafından da tercih edilen bir işlem olsa da sıklıkla kadınların tercih ettiği bir işlem olarak bilinmektedir.  Lip Lift işleminin dolguya kıyasla daha çok tercih edilmesinin sebebi nedir? Detaylar için Lip Lift Hakkında Bilinmeyenler yazısının devamına okuyarak ulaşabilirsiniz.

Daha genç bir ifade ve dolgun dudaklar için lip lifting - Süslü Kedi

Dolgu Yerine Neden Lip Lift Tercih Edilmektedir?

Kalıcı olduğu için

Üst dudağı daha belirgin bir hale getirdiği için

Yüzün orantılı ve dengeli durmasını sağlar

Gülüşün belirgin hale gelmesine ve dişlerin gözükmesine olanak sağlar.

Lip Lift (Dudak Kaldırma) Ameliyatı ile Yüze Estetik Bir Dokunuş

Kimler Lip Lift Yaptırabilmektedir?

Lip Lift her yaştan erkeğe ve kadına yapılabilmektedir. Lip Lift, burun ve dudak arasındaki orantısızlığın giderildiği ve estetik duruş için yapılan bir işlemdir. Dudağında cerrahi işleme engel olmayan her kişiye yapılmaktadır. Şunu bilmekte fayda var! Ve bu işlemi güvenilir bir yerde yaptırmak son derece önemlidir. Lip Lift Hakkında Bilinmeyenler ile bunun sizin için doğru bir tercih olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

Dudak Kaldırma Estetiği Ahmet Dilber Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı

Lip Lift İyileşme Süreci 

Her operasyonda olduğu gibi Lip Lift işleminde de ödem meydana gelebilmektedir. Üst dudak bölgesinde 72 saat kadar bir şişlik ve ödem meydana gelir. Ödemli bölgedeki şişliğin giderilmesi buzlu kompres ile giderilmektedir. Her cerrahi işlemde olduğu gibi Lip Lift operasyonunda da iyileşme süreci kişiden kişiye farklılık göstermektedir.  6-7 gün arasında iyileşme gerçekleşeceği bilinmektedir.

Op. Dr. Nebil Bozdoğan - Lip-Lift - Dudak Kaldirma

 

Lip Lift Yaptıran Ünlüler Kimlerdir?

Lip Lift ünlüler arasında da popüler bir işlem olarak bilinmektedir. Birçok ünlü yaptırdığı işlemleri gizlese de bilinen isimler arasında Kylie Jenner, Fahriye Evcen,  Emina Sandal, Megan Fox  ve Samet Licina gibi isimler olduğu bilinmektedir. Estetik kategorisinde revaçta olan Lip Lift,  birçok kişinin tercih ettiği bir operasyondur, iyileşme sürecinin kısalığı ve kalıcı bir görünümü ile sıklıkla tercih edilmektedir. Sizlerde bu işlemi yaptırmak isterseniz bir uzman desteğinden faydalanarak doğru kararı verebilirsiniz.

Kylie Jenner'ın dudakları servet ediyor! - Son Dakika Magazin Haberleri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler