Ana SayfaÜnlülerMehmet Aslantuğ: "Neden Ağrınıza Gidiyor"

İlgili Postlar

Mehmet Aslantuğ: “Neden Ağrınıza Gidiyor”

Türkiye’nin pek çok bölgesinde hızla yayılmaya devam eden ve önlenemeyen orman yangınları ve söndürme çalışmaları devam ederken, ünlü isimlerde takipçilerine konu hakkında paylaşımlar yayınlamaya  devam ediyor. Usta sanatçı Oyuncu Mehmet Aslantuğ da, olaylar hakkında sosyal medya sayfasından yayınladığı bir paylaşımda, “neden ağırınıza gidiyor? diye soru sordu. İşte Detaylar…

Deniz Işın’dan Mehmet Aslantuğ İtirafı!

Mehmet Aslantuğ: “Neden Ağrınıza Gidiyor”

Ülke, 28 Temmuz’dan bu tarafa ard arda yayılan orman yangın felaketiyle uğraşmaya devam ederken, Ünlü ünsüz vatandaşlar, Sivil toplum örgütler, yangınlara kendi müdehale  etmeye devam ediyor. Ayrıca devletin yangın söndürmeye yönelik helikopter ve uçaklarının olmayışı sosyal medyada tartışmalara sebep oluyor.

Böyle acı yüklü bir dönemde birçok sanatçı, takipçilerine konu hakkında sosyal medya üzerinden paylaşımlar yapıyor ve  olaylara tepki vermeye devam ediyor.

Son olarak ise orman yangınlarıyla alakalı bir paylaşım da, usta sanatçı Mehmet Aslantuğ tarafından yapıldı. Ünlü oyuncu Aslantuğ, yetkililere sesini duyurmaya çalıştı…

Paylaşımında şu cümleleri kullandı;

“Neden?

Ormanlarımız tutuşabilir elbet; teröristin husumetinden, rantiyecinin tamahkârlığından, sıcaklıktan veya dikkatsizlikten; ama yangın uçaklarımız neden hangarda çürütülüyor?….

“Sel basabilir elbet; ama dere yatakları neden imara açılıyor?

“Deprem vurabilir elbet; ama neden hazırlık için gereği yapılmıyor?

“Üstelik hesabını soran bilinç ağırınıza gidiyor?”

İşte Mehmet Aslantuğ’un Ders Niteliğindeki O Paylaşımı;

Mehmet Aslantuğ'un O Paylaşımı
Mehmet Aslantuğ’un O Paylaşımı

Mehmet Aslantuğ Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler