Ana SayfaKültür ve SanatMüzikLinet Adele’ye Meydan Okudu!

İlgili Postlar

Linet Adele’ye Meydan Okudu!

Dolapdere Bing Gang ile Linet Adele, ortak projeleri Chandelier şarkısının tanıtımını yaptı.

Linet özellikle son projesi ile oldukça dikkat çekerken, yaptığı açıklamalar müzik dünyasına damga vurmayı başardı. Linet özellikle “Şarkıyı Adele’den daha güzel söylüyorum” sözleri sosyal medyada da Linet’in konuşulmasını sağladı.

Linet Yıldıza Meydan Okudu!

Dünyaca ünlü yıldızın sesi ile kendisini kıyaslayan başarılı şarkıcı bu açıklamaları ile sevenlerinden de destek gördü. Fakat bir kısım tarafından da eleştirildi.

Şarkıyı en iyi şekilde seslendirmek için uzun zamandan beri çalıştığını söyleyen Linet hem İngilizce hem de şan dersleri alarak bu konuda eksiğini kapatmaya çalıştığını söyledi. Yaptığı açıklamaları ile birlikte özellikle yeni şarkının hikâyesini de paylaşan sanatçı, kendisinin sürekli yenilik aradığını ve sanatçıların da yeni ve farklı projelerde yer almak zorunda olduğunu söyledi. Kariyerine her zaman daha üst seviyelere çıkarmak adına çalıştığını net bir şekilde söyleyen Linet, yapılan tanıtım ile birlikte oldukça dikkat çekti.

 Gökay Süngü’den Linet’e Destek

Tanıtımda söz alan Dolapdere Big Gang’in kurucusu Gökay Süngü ise yeni projeden dolayı çok mutlu olduklarını, özellikle Linet ile yaptıkları çalışmadan dolayı çok iyi sonuçlar alacaklarını söyledi. Şarkının Linet için çok uygun olduğunu belirten Gökay Süngü, uzun zamandan beri projenin üstünde çalıştıklarını fakat gelinen son noktada bunun gerçekten de değdiğini söyledi. Yapılan tanıtıma katılım oldukça fazla oldu. Yeni parça ve Linet’in şarkısı oldukça beğenildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler