Ana SayfaKültür ve SanatMüzikTuğba Yurt Kadınların Sesi Olacak

İlgili Postlar

Tuğba Yurt Kadınların Sesi Olacak

Son dönemlerde müzik dünyasının en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Tuğba Yurt yaptığı açıklamada kadınların temsilcisi olmak istediğini söyledi. Özellikle Mustafa Ceceli’ye ait bir şarkı ile piyasaya giriş yapan Tuğba Yurt yeni projesi ve müzik kariyeri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Tuğba Yurt Destur İle Kadınları Birleştirecek

Destur adı verilen yeni single ile müzik dünyasında yeniden geri almayı başaran şarkıcı kadının gücünü ortaya çıkaran bir şarkı yaptığını ve bu tip şarkılarıyla kadınların temsilcisi olmak istediğini söyledi. Daha önceki ekibinden herkesi değiştiren ve yeni bir ekip ile yola devam etme kararı alan Tuğba Yurt yeni projeler de daha iyi sonuçlar vereceğini düşündüğünü ve bu yönden bu nedenle değişiklik kararı aldığını söyledi. Şu an için ekibinin birbirini tanıma ve alışma süreci içerisinde olduğunu söyleyen  kısa süre içerisinde alışma sürecinin tamamlanacağını ve ekibin başarılı işlere imza atacağını söyledi.

Destur adı verilen şarkı ile onun şarkısını müzik sevenleriyle buluşturan  Türkiye’nin pek çok farklı noktasında sevenleriyle sık sık bir araya geliyor. Özellikle konseri ile dikkat çeken yaptığı açıklamalarda özellikle az şarkı çıkarmasının nedeni ile konserlerinde repertuar sorunu yaşayabildiğini fakat eski şarkılarını seslendirerek bu konuda keyifli konserlere imza atabileceğini söyledi.

Yeni şarkısında kadınlara önemli bir destek verdiğini ve pek çok farklı sosyal medya kampanyaya da destek verdiğini söyleyen Tuğba Yurt şarkıları ile birlikte kadınların örgütlenmesini istediğini söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler