Ana SayfaKültür ve SanatMüzikGece Gölgenin Rahatına Bak şarkısı çalıntı çıktı, YouTube kaldırdı!

İlgili Postlar

Gece Gölgenin Rahatına Bak şarkısı çalıntı çıktı, YouTube kaldırdı!

Yılın en çok dinlenen şarkıları arasında yer alan “Gece Gölgenin Rahatına Bak” şarkısının çalıntı olduğu ortaya çıktı. YouTube, Çağatay Akman’ın seslendirdiği 240 milyondan fazla dinlenen şarkının klibini telif hakkı nedeni ile yayından kaldırdı. İşte detaylar…

Milyonlarca kez tıklandı

Yıla, “Gece Gölgenin Rahatına Bak” isimli şarkıyı seslendirerek adeta damga vuran genç şarkıcı Çağatay Akman, şimdilerde şarkısının çalıntı olduğu iddiaları ile gündemde. Yılın en popüler şarkıları arasında yer alan şarkı, özellikle sosyal medyada popülerleşmesinin ardından yayıncı şirketin resmi  YouTube hesabında yayınlanmaya başlamıştı.

Şarkının çalıntı olduğu iddia ediliyor

YouTube’de 240 milyondan fazla tıklanan şarkının ANNA RF isimli grubun Jump isimli şarkısından alıntı yapıldığı iddialar gündeme bomba gibi düştü. Konu hakkında yapılan itirazları dikkate alan YouTube, milyonlarca tıklanan “Gece Gölgenin Rahatına Bak” isimli şarkıyı yayından kaldırdı.

Yeniden yayınlanacak mı?

Şarkıyı seslendiren Çağatay Akman, sosyal medya hesabı üzerinden “Gece Gölgenin Rahatına Bak” şarkısının 1 gün içerisinde yeniden YouTube’da olacağını iddia eden bir açıklama yaptı. Şarkıyı dinleyen müzikseverler, klibi yeniden YouTube’de görmek için sabırsızlanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler