Ana SayfaÜnlülerLevent Ülgen Küplere Bindi " Fotoğraftaki Ben Değilim"

İlgili Postlar

Levent Ülgen Küplere Bindi ” Fotoğraftaki Ben Değilim”

Televizyonun aranılan yüzlerinden başarılı oyuncu Levent Ülgen, kendisiyle ilgili yayılan haber ve fotoğraflara isyan etti. Kısa süre önce sosyal medyada birden yayılan ve ‘tıklanmak için tasarlanan yalan haberlere sanatçı veryansın etti. İşte Detaylar…

Kızıl Çağ Dizisi Sosyal Medyayı Salladı! Dizinin İlk Tanıtımı Yayınlandı!

Levent Ülgen Küplere Bindi ” Fotoğraftaki Ben Değilim”

Ünlülerin bir derdi de yalan haber. Televizyonun aranılan simalarının anlık halleriyle alakalı sosyal medyada yayılan ve  sadece tek amacı olarak ‘tıklama’ yolu ile  etkileşim yapmak olan yalandan haberlere bir yenisi daha katıldı. İnternette olan bir hesaptan, sanat dünyasının aranılan ve beğeilen sanatçılarından olan Levent Ülgen’in olduğu öne sürülen yayınlandı. Paylaşılan Fotoğrafta sanatçının bir kaza geçirdiği ve yüzünün tanınmaz hal aldığı görüntülenen bir kişinin o olduğuna yönelik yalan haber düzenleyenlere yetenekli sanatçı değim yerindeyse veryat etti. Levent Ülgen Küplere Bindi ” Fotoğraftaki Ben Değilim”

İşte Levent Ülgen’ in Dert Yandığı O Paylaşımı;

İşte Levent Ülgen' in Dert Yandığı O Paylaşımı;
İşte Levent Ülgen’ in Dert Yandığı O Paylaşımı;

“Ülkemiz Bir Çok Sorunla Boğuşurken…”

“Sosyal medyada çıkan bu haber doğru değildir. Fotoğraftaki kişi ben değilim, o kişiye de şifalar diliyorum……

…….Ayrıca ülkemiz son zamanlarda bir çok sorunla boğuşurken, magazin haber adı altında bu gibi yayınlar yapmak gerçekten ahlaksızlık ve sorumsuzluktur. Bilgilerinize…”

Levent Ülgen kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler