Ana SayfaDizilerLeke 2.Bölüm'de Neler Oldu? Özet

İlgili Postlar

Leke 2.Bölüm’de Neler Oldu? Özet

Televizyon’a Kanal D ile yeni giriş yapmış Leke adlı televizyon dizisinin yeni bölümü 2.Bölüm’de Neler Oldu? Özet. Cem ve Yasemin barışıyor mu?

Leke Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri

Kanal D ekranlarına Tim&B Productions ile giriş yapmış, başrollerinde Burak Sevinç ve Melisa Sezen’in olduğu yeni Televizyon dizisi Leke’nin yeni fragmanında Sezen Aksu’nun Küçüğüm şarkısı bulunuyor. Duygusal yüklü sahneyle birlikte Leke dizisi oldukça dikkat çekti.

Leke 2.Bölüm Özet! Cem kendini Yasemin’e affettiriyor mu?

Leke dizisinin 2.bölüm fragmanı yayınlanmasıyla birlikte Yasemin’e önyargılı davranarak hata yapan Cem, kendisini affettiriyor İşte Leke 2.Bölüm Özet!

Dizinin yeni bölümünde Cem, Yasemin ve işitme engelli kardeşi Murat’ı gezdirmek için At çiftliğine götürerek eğlenceli bir gün yaşatıyor. Murat’ın yetiştirme yurdundan kaçtığını öğrendiğinde deli olan Yasemin, Cem yine yalnız kalmayacak. Geçmişte yaşanan olaylar sebebiyle kadınlara karşı önyargılı yaklaşan Cem, duvarlarını Yasemin’e karşı duyduğu çekim yavaş yavaş yıkılmayı bekliyor.

Heyecanlı anların seyircileri beklediği dizi Türkiye’de dönen Cem’in annesi Belkıs’ı karanlık geçmişini sır perdesi aralar gibi açacak. Annesine karşı büyük öfke duyan Cem, Arda’nın yeni aldığı kararlarla birlikte testlere tabii tutulacak.

Televizyon ekranlarına yeni giriş yapan TV dizisi Leke, yeni bölümüyle 24.04.2019 akşamı bugün saat 20:00’da

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler