Ana SayfaDizilerLaf Bende Kalmasın Başlıyor

İlgili Postlar

Laf Bende Kalmasın Başlıyor

Ünlüler dünyasının en çok tanınan ve takip edilen isimlerinden olan Yeşim Salkım, Mehmet Coşkundeniz ve Seçkin Piriler Özel bir televizyon programında bir araya geldi. Bu 3 ismi bir araya getiren program ise Laf Bende Kalmasın.

Geçtiğimiz günlerde başlayacak yeni programı için objektif karşısına geçen üç ünlü isim yeni program ve program hakkında düşündüklerini ifade etti.

Lifetime TV’de Başlıyor

Lifetime TV’de başlayacak olan yeni programda üç isim de hafta içi her sabah ekran karşısına gelecek. Sabah kuşağı programlarının en iddialılarından bir tanesi olacak yeni program, aynı zamanda 3 ünlü ismi seven kişileri de ekran başına toplayacak.

Farkı Ne Olacak?

Benzer formatlarda çok fazla program bulunurken bu programın özel olduğuna değinen Yeşim Salkım özellikle Mehmet Coşkundeniz gibi isimlerle aynı programda yer almasının kendine keyif verdiğini ve teklif aldıktan sonra oldukça mutlu olduğunu söyledi. İlk olarak Yeşim Salkım ile Mehmet Coşkundeniz’in ikili olarak yer alması planlanan programda, Seçkin Piriler ekibe daha sonradan katıldı.

Yeşim Salkım bu duruma da açıklık getirirken Seçkin Piriler’in ekibe katılması ile birlikte ekibin daha da iyi olduğunu, çok iddialı bir şekilde programa başlayacaklarını söyledi.

Programda Neler Olacak?

Magazin, üçüncü sayfa haberleri, kadın erkek-ilişkileri gibi farklı konuların ele alınacağı programda oldukça özel ve dikkat çekici içeriklere yer verileceği açıklandı. Programın reyting sıralamasında nası bir yer alacağı ise merak ediliyor.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler