Ana SayfaÜnlülerKuşum Aydın, Burak Özçivit olacak! Nasıl mı?

İlgili Postlar

Kuşum Aydın, Burak Özçivit olacak! Nasıl mı?

Kuşum Aydın;’dan iddialı hamle! Ünlü şarkıcı Kuşum Aydın, yakışıklılığı ile genç kızların sevgilisi olan ünlü oyuncu Burak Özçivit’e benzeyecek? Nasıl mı? Yanıtı haberimizde…

Kuşum Aydın’ın Son Hali Şaşırttı!

Kuşum Aydın’ın zor günleri

Ünlü şarkıcı Kuşum Aydın, son zamanlarda verdiği kilolar ve yüzündeki dolgular nedeniyle yaşadığı sıkıntılar ile gündeme geliyor. Kuşum Aydın, özellikle yıllar önce yüzüne yaptırdığı dolguların alerjiye neden olmasından dolayı zor günler geçiriyor.

Aydın Uğurlular kimdir?

Kuşum Aydın şaşırttı

Bebek’te turlarken basın mensuplarının objektifine yakalanan Kuşum Aydın’ın kilo almaya başladığı dikkat çekerken, yüzündeki dolguların alerjiye neden olmasından dolayı şişliklerinin olması dikkat çekti.

Burak Özçivit’e benzeyeceğim

Muhabirlerle kısa bir sohbet gerçekleştiren Kuşum Aydın, Burak Özçivit’e benzeyeceğini açıklerken, “Yine estetik yaptıracağım ama burnuma dokundurtmayacağım. Burak Özçivit’in fotoğraflarını doktoruma gösterip, beni ona benzetmesini isteyeceğim.” diye konuştu.

Kuşum Aydın, yıllar önce yaptırdığı yüzündeki dolguların alerjiye neden olmasını şu sözlerle anlatmıştı: Yüzüme enjekte edilen dolgular alerji yaptı. Yüzüm morardı. Yüzümdeki kan dolaşımında sorun yaşıyorum. O yüzden yüzüm şiş duruyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler